ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Революционна хибридна печатна технология от Edale

Революционна хибридна печатна технология от Edale

Понеделник, 14 Септември 2015 ( прочетена 1451 пъти)


Британският производител на оборудване за печат и довършителни работи от висок клас Edale ще покаже на Label Expo в Брюксел дългоочакваната система Graphium-Hybrid.

Graphium Hybrid

 

Graphium е изцяло интегрирано решение, което съчетава управление на работния процес, цифров и флексографски печат и автоматизирано довършване. Системата е високопроизводително решение за производство на етикети в къси, средни и дълги тиражи, както и на опаковки и картонаж.

Graphium Hybrid е рожба на партньорството на Edale с FFEI, система за печат, която съчетава ефективността на дигиталната технология за печат с по-традиционните, доказани флексотехнологии за печат и довършване. Това позволява на потребителите да разполагат със значително по-голям набор решения за печатното си производство.

Тъй като пазарът на опаковки и етикети изисква по ефективно управление на времето и технологичния отпадък, Edale са произвели машина, която дава на печатниците възможност да инвестират разумно в нови технологии, които съответстват на актуалните пазарни тенденции и са достатъчно гъвкави, за да осигурят максимален растеж.

Edale участват в дизайна и разработката на ролна транспортна технология за мастиленоструйни машини от 2002 и могат да оценят търговския потенциал на Graphium за бъдещето на печатната индуструия,“ каза James Boughton, управител на компанията. „Разработката на транспорта, хибридния печат и довършителните технологии за Graphium съвместно с FFEI през последните две доведе до значителен напредък по отношение на производителността.“

Системата Graphium е солидна и надеждна и предлага изключително качество на печат на широка гама материали.

Източник: пресинформация на Edale
Превод: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама