ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Регистрираните от Xerox патенти нареждат компанията сред световните топ иноватори

Регистрираните от Xerox патенти нареждат компанията сред световните топ иноватори

Вторник, 31 Януари 2012 ( прочетена 936 пъти)


Xerox продължават да обогатяват своето широко портфолио с нововъведения, които допринасят за опростяването, ускоряването и оптимизирането на работния процес на предприятия по целия свят. Компанията получава 1 030 щатски патента през 2011 година.


В това число са включени патентите от всички дъщерни компании, собственост на Xerox; Affiliated Computer Services (ACS), центъра за проучвания Palo Alto Research Center (PARC) и XMPie®. Съвместното предприятие на Xerox в Япония - Fuji Xerox Co. Ltd., получава 588 патента от Съединените щати за 2011 г. Така групата на Xerox притежава общо 1 618 патента, заемайки осмо място в световната класация на IFI за интелектуална собственост.

„Чрез нашите нововъведения, ние помагаме на клиентите ни да бъдат по-гъвкави в трудната бизнес среда. Новите технологии на Xerox им проправят път през огромния обем съдържание към нужните за тях операции, създавайки природосъобразен бизнес“. Казва Софи Вандебрук, главен ръководител Технологии и президент на Xerox Innovation Group. Ние разработваме нововъведения съвместно с други компании от индустрията, с университети и с наши потребители.

Изследователите на Xerox разработват нови технологии, които намират приложение в реални продукти и услуги. Растящият брой регистрирани патенти кара Xerox да търси бързо интегриране на нововъведенията в бизнес услугите. Например: патенти с номера 7 877 426 и 8 015 111 покриват лицензни методи за подобряване електронните плащания като детски добавки от служители от щатската администрация към получателите. Патент номер 7 865 437 е в грижа за детето, уникална, безхартиена, уеб базирана система, която опростява процесите на изплащане при детските добавки.

От 1930 година, до днес Xerox регистрира близо 58 000 нововъведения по цял свят.

Освен „Националния медал за технологии“ – най-високото признание, връчено от президента на САЩ, Xerox има много награди за иновативност. Такива са включване в класацията на Томпсън Ройтерс „100-те най-иновативни компании в света за 2011“ и признанието на Wall Street Journal с награда „Технологична иновация на 2011“ за Xerox Research Centre Europe. Също така, през 2011, Xerox получава награда за „Корпоративна иновативност“ от Американския институт по химично инженерство за откриването, разработването и пускането в серийно производство на емулсионно-агрегирания (EA) тонер.
 
Годишно Xerox и Fuji Xerox инвестират общо $1,5 милиарда в проучвания и разработки.

Източник: xerox.bg

print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама