ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Рекорден брой участници на drupa 2008

Рекорден брой участници на drupa 2008

Сряда, 14 Май 2008 ( прочетена 3352 пъти)


Повече от 1800 участници, 19 изложбени палати и над 170 000 кв.м. изложбена площ

50-годишната история на изложението не помни такъв голям интерес отстрана на изложителите. Изложбената площ с размерите на приблизително 40 футболни игрища, за пореден път ще предостави уникалната възможност на потребителите да се запознаят с най-новото от света на полиграфията. Редом до продуктите и услугите на пазарните лидери, ще могат да бъдат видени и тези на малките, но иновативни компании.

От общия брой на регистрираните фирми, впечатление прави значително нарасналият дял на тези, предлагащи решения за дигитален печат. „В сравнение с drupa 2004, делът на фирмите, предлагащи продукти за дигитален печат, чувствително се увеличи, превръщайки се във фактор, който диктува модата на цялото изложение“, каза Manuel Mataré, един от директорите на изложението.

Принципът на разпределение на площите е продуктово ориентиран, или казано по друг начин, подредбата на фирмите, в рамките на изложбените площи, е направено по начин, който да бъде достатъчно интуитивен и удобен за потребителите. Добавени са две нови изложбени палати - 8А и 8Б, които ще приютят изложителите на дигитални печатни решения Xerox, HP-Indigo, Agfa-Gevaert, Fujifilm. Позиционирани в северната част на изложбените площи, новите палати се намират в близост до палати номер 5 и 9, в които пък ще презентират своите продукти Kodak, Konica Minolta и Ricoh.

А ето и разпределението по палати и на останалите участници по браншове:
Палати 1 и 2: Heidelberger Druckmaschinen AG, Polar-Mohr
Палати 3 и 4: печат, печатни материали, печатни услуги
Палата 6: PrintCity и други изложители предлагащи продукти и услуги в сферата на довършителната обработка и облагородяване на продукцията
Палати 10, 11 и 12: обработка и пакетиране (e.g. Bobst, E.C.H. Will, Bielomatik)
Палати 12,13 и 14: подвързия на книги, довършителна обработка (e.g. Müller Martini, Horizon)
Палати 15, 16 и 17: печатни машини, подвързия на книги и довършителна обработка (e.g. Koenig & Bauer AG, Ferag AG, Windmöller & Hölscher, Kolbus, Mitshubishi, Komori, Ryobi, Cerrutti)

Големият интерес от страна на изложителите със сигурност гарантира на всеки, от журналистите отразяващи събитието до фирмите, очакващи да осъществят добри бизнес сделки само едно – очаква ни едно горещо полиграфическо лято под дюселдорфското слънце.

Източник: www.drupa.com

Прочетете още:


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама