ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Рекордно голяма карта бе произведена на drupa от locr и EFI

Рекордно голяма карта бе произведена на drupa от locr и EFI

Сряда, 8 Юни 2016 ( прочетена 1024 пъти)


На откриването на drupa, locr демонстрира своите възможности в сътрудничество с EFI. На място бе произведена персонализирана карта с размери 5х7,5 метра – най-голямата отпечатвана до този момент на drupa.

Рекордно голяма карта

 

Самото създаване на картата става благодарение на данните с отворен код и патентованата от locr облачно базирана услуга, които позволяват контрол на оцветяването според надморската височина, ширина и други географски характеристики. Детайлността на картата е на много високо ниво като това отново е в резултат от данните на locr. Картата е изпратена за печат към EFI само в един файл с големина 59054х39369 пиксела, а размерът на jpg файла е 220 Mb. Всичко това гарантира много висока детайлност и в картата могат да бъдат видени малки и големи градове от различни страни по света. За отпечатването е използван супер широкоформатен нов модел на EFI.

Въпреки, че може никога да не ви се наложи да печатате карта с толкова големи размери и резолюция, не трябва да пропускате възможността, която дават подобни решения в марктингови кампании. Картите добавят възможност към персонализацията, подпомагащата ангажираността и степента на въздействие.

Чрез locr могат да бъдат създавани печатни персонализирани навигационни карти, показващи най-краткия път между две точки. Подобен тип услуга се ползва често от компании като Porsche, Toyota, Deutschland Card и други.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.drupa.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна офсетова ма...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на широкоформатна дигитална маши...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама