ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Рекордно голяма карта бе произведена на drupa от locr и EFI

Рекордно голяма карта бе произведена на drupa от locr и EFI

Сряда, 8 Юни 2016 ( прочетена 1258 пъти)


На откриването на drupa, locr демонстрира своите възможности в сътрудничество с EFI. На място бе произведена персонализирана карта с размери 5х7,5 метра – най-голямата отпечатвана до този момент на drupa.

Рекордно голяма карта

 

Самото създаване на картата става благодарение на данните с отворен код и патентованата от locr облачно базирана услуга, които позволяват контрол на оцветяването според надморската височина, ширина и други географски характеристики. Детайлността на картата е на много високо ниво като това отново е в резултат от данните на locr. Картата е изпратена за печат към EFI само в един файл с големина 59054х39369 пиксела, а размерът на jpg файла е 220 Mb. Всичко това гарантира много висока детайлност и в картата могат да бъдат видени малки и големи градове от различни страни по света. За отпечатването е използван супер широкоформатен нов модел на EFI.

Въпреки, че може никога да не ви се наложи да печатате карта с толкова големи размери и резолюция, не трябва да пропускате възможността, която дават подобни решения в марктингови кампании. Картите добавят възможност към персонализацията, подпомагащата ангажираността и степента на въздействие.

Чрез locr могат да бъдат създавани печатни персонализирани навигационни карти, показващи най-краткия път между две точки. Подобен тип услуга се ползва често от компании като Porsche, Toyota, Deutschland Card и други.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.drupa.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец текстил
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама