ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Решения за етикети за крафт бира от Mactac

Решения за етикети за крафт бира от Mactac

Четвъртък, 23 Август 2018 ( прочетена 1208 пъти)


Mactac Roll Label представи нова продуктова линия от активирани чрез натиск медии от хартия и фолио за етикети на крафт бира.

Mactac бира

 

Новите материали за етикети за крафт бира на Mactac са специално разработени с различни повърхности и усещане. Линията включва около 13 разновидности и предлага опции за фолио със среден гланц, бяло или прозрачно, за лепене на бутилки, както и хромирани филми за кенове.

„Привлекателността в магазина е критична за опаковките на крафт бира и днешните производители се опитват да постигнат определен изглед, тъй като имат само секунди, за да спечелят клиентите.,” казва Kim Hensley, маркетинг мениджър, Mactac Performance Adhesives. „Често това означава, че етикетите на бутилките и кеновете са също толкова важни, колкото и течността вътре. С цел да се отличат максимално в търговските обекти, производителите търсят етикети със специални ефекти, които да създадат усещане за качество – като лакове, текстури, нетрадиционен вид и специални мастила, които да допълнят цветните, жизнерадостни дизайни.”

С почти 60 години опит в бизнеса с материали за печат, активирани чрез натиск, Mactac има десетилетия опит и технология в създаването на решения за етикети с разнообразни уникални специални ефекти и впечатляващи характеристики при залепване.

Новите етикети са базирани на последните достижения на технологията за залепване при всякаква температура на Mactac. Решенията за етикети за крафт бира използват лепилото на акрилна основа 640-AT или най-новата технология на CHILL, базиран на каучук. И двете лепила са идеални за хладни и влажни среди, както и за високи температури. Те предлагат определена водоустойчивост, която съхранява целостта и външният вид на етикета при излагане на вода или навлажняване. Новите медии за етикети за крафт бира на Mactac са подходящи за къси и средни тиражи.

Източник: пресинформация на Mactac
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама