ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Рохко яйце - удобно и навсякъде

Рохко яйце - удобно и навсякъде

Понеделник, 7 Март 2016 ( прочетена 1717 пъти)


Потребителите в Обединеното кралство вече могат да се насладят на удобството на перфектнoто рохко сварено яйце само за пет минути, благодарение на новата марка с името Yowk и иновативните умения на своите доставчици на опаковки.

egg

Yowk предлага хранене и лека закуска в движение по лесен начин, като осигурява всичко необходимо, за да се насладите на рохко сварено яйце, където искате. Всичко, което трябва е да се добави вряла вода. Специално проектираните опаковки от RPC Bebo включват предварително сварено яйце, гризини, лъжичка и подправки. Потребителите просто махат капачката и останалото съдържание, като оставят вътре само яйцето и пълнят контейнера с вряла вода.  След пет минути, яйцето е готово за ядене. Капакът играе двойна роля, като служи и за чашка на яйцето, а лъжицата има малък остър "зъб", с който да се отрязва горната част на яйцето.

След като са изобретили концепцията, собственикът на марката Yowk - The New Egg Company - работи с RPC Design и RPC Bebo UK за усъвършенстване на идеалния формат за опаковка. Решението на RPC Design е опаковка от две части - кръгла купичка и термоформована капачка от полипропилен. Основата на опаковката включва вдлъбната част за легло на яйцето, а формата "чашка за яйцето" на долната страна на капачката приляга върху яйцето в опаковката, с което се гарантира, че яйцето остава стабилно по време на транспортирането.

egg package

Специално внимание е отделено на общия размер на опаковката, за да се гарантира, че всеки път ще се добавя точният обем вряла вода. Това е от решаващо значение, тъй като твърде малко вода няма да загрее яйцето достатъчно, а твърде много вода ще втвърди жълтъка. Окончателната форма на опаковката е предизвикателство и RPC Design работи в тясно сътрудничество с техническия екип на RPC Bebo UK за постигане на формат, който не се нарушава или деформира, когато се добавя водата и който може да бъде удобен за взимане и държане.

"Яйцата са питателна закуска, идеална за хора в движение", обяснява Ian Hetherington, управляващ директор на The New Egg Company. " Yowk позволява на потребителите да се насладят на перфектно варено яйце, по всяко време и навсякъде, и RPC имат огромен принос в помощта да пуснем тази иновация на пазара."

Източник: packworld.com

Текста написа: Мария Шабанскаprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама