ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Световна премиера на тристранния нож Granit на Muller Martini на 20-и март

Световна премиера на тристранния нож Granit на Muller Martini на 20-и март

Четвъртък, 6 Март 2014 ( прочетена 1050 пъти)


За да отбележи 40-ата годишнина на Muller Martini Австрия, Muller Martini Източна Европа ще проведе събитие с отворени врати на 20-и март от 11:00 до 17:00 часа в Раненсдорф, близо до Виена.

Под мотото „готови за пазара на бъдещето“ ще бъдат представени не само глобалното сервизно портфолио MMServices и новият консултационен център за използвани машини, но и новият тристранен книговезки нож Granit.

 

тристранния нож Granit на Müller MartiniMüller Martini ще проведе демонстрации на живо, които ще покажат гъвкавостта на напълно автоматизирания Granit, който впечатлява с постоянно високо качество на обрязването благодарение на иновативната технология SmartPress, независимо дали се използва в линии за книги с твърди или меки корици.

Патентованата технология SmartPress осигурява деликатна и контролирана процедура по прилагане на натиск, при която се отстранява всичкият въздух, попаднал между страниците, дори когато продуктът е с много страници. Това значи, че книгата може да бъде обрязана перфектно, което е ключът към постоянното високо качество на производството. Компаниите, които произвеждат книги могат значително да увеличат производителността на по-стара производствена линия, особено за относително къси тиражи, с цената на разумна инвестиция.

Концепция за управление по време на целия живот на системите

Освен световната премиер на Granit, Müller Martini ще представи глобалното сервизно портфолио MMServices. „Портфолиото оптимизира оперативните разходи и инвестициите, осигурява производителност, качество и добавена стойност, осигурява надеждна защита на инвестициите и увеличава рентабилността на машините,“ обясни Roland Henn, управителен директор на Müller Martini Източна Европа и домакин на събитието. „Нашите специалисти ще представят детайлна концепция за управление на машините през целия им жизнен цикъл,“ добави той.

Тъй като в Раненсдорф има нов консултационен център за използвани машини, посетителите на събитието могат да подберат идеи за собствения си машинен парк и да видят сами как използвано оборудване се обновява професионално от Müller Martini, от обикновено почистване до пълно обновяване, като целият процес е придружен от експертни съвети. На откриването на събитието, Henn ще разясни и новата организация на Müller Martini Източна Европа. „Ще покажем, че Müller Martini е дори още по-надежден партньор на потребителите си в Австрия и Източна Европа.“

Източник: пресинформация на Müller Martini
Превод: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт за обслужване на клиенти
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама