ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Седмичен обзор на актуални свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 03.02.2016

Седмичен обзор на актуални свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 03.02.2016

Вторник, 2 Февруари 2016 ( прочетена 1329 пъти)


Офсетов печатар, специалист ситопечат и акаунт за дигитален широкоформатен печат са сред най-новите обяви тази седмица.

work
 
Нови длъжности от тази седмица:

Помощник печатар на ролна офсетова машина
Позицията се предлага само в Dotbrain.eu. Не се изисква стаж по специалността. Първоначално заплащане 700лв. Длъжността е подходяща ако искате да се развивате в областта на печата, а нямате опит. Препоръчваме фирмата като подходяща за стартовата позиция. Вижте още тук.

Ситопечатар
Позицията се предлага само в Dotbrain.eu. Изисква се самостоятелна работа на ръчен карусел и подготовка на ситата. Става въпрос за ситопечат върху текстил. Необходим е опит. Вижте още тук.
 
Акаунт - дигитален широкоформатен печат, артпродукти
Позицията се предлага само в Dotbrain.eu. Стартовото заплащане е 1000лв. Необходими са основни познания в широкоформатния печат като особености на технологията. Фирмата предлага и обучение в спецификата на дейността и продуктите, които предлага. Вижте още тук.

Печатар на едноцветна и двуцветна офсетови машини
Позицията се предлага само в Dotbrain.eu. Очаква се печатарят да може да работи на едноцветна или двуцветна офсетови машини според необходимостта (четвъртинка и половинка). Необходим е опит. Вижте още тук.
 
Всички актуални обяви вижте тук.

Искаме да напомним на всички компании от печатния и рекламния бранш, които искат да публикуват обяви в сайта, че те са напълно безплатни без ограничение в броя им, времето за активност или във функционалността на акаунтите в сайта dotbrain.eu. Единственото условие е фирмата или обявата да са свързани с печата или рекламното производство.  

Обявите се разпространяват по всички специализирани сайтове на Полиграфия Инфо, професионалния форум на Printguide и фейсбук групата, както и в седмичния нюзлетър достигащ до над 1500 получателя.

Ако сте работодател, можете да публикувате безплатна обява или да използвате нашите платени услуги за подбор на персонал, да тествате избрани от вас кандидати или да проверите нивото на компетентност на наетите в момента служители, моля, свържете се с нас - имаме услуги за подбор на персонал и специални тестове на кандидати и служители без еквивалент в България.

Ако търсите работа можете да се възползвате от нашите услуги напълно безплатно. Кандидатствайте за конкретна обява или се запишете за тест. Dotbrain.eu може да ви предложи посредническа дейност за намиране на добра работа, кариерна ориентация в областта на графичния дизайн, печата, рекламното производство за длъжности, свързани с производството, административни или търговски длъжности и др. Предимството ни пред всички е, че познаваме особеностите на бранша, работодателите и спецификите на работните места. Имайте предвид, че Dotbrain.eu не обявява в сайта всички предлагани позиции на наши клиенти. Не малка част от тях предлагаме първо на регистрирани и вече преминали тестове при нас кандидати.   
 
Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 28
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 27
Регистрирани фирми: 156
Регистрирани потребители: 370

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.euprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама