ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Седмичен обзор на актуални свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 04.01.2016

Седмичен обзор на актуални свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 04.01.2016

Понеделник, 4 Януари 2016 ( прочетена 1431 пъти)


Оператори на цифрови машини, резачи на прав нож и перспективните "Специалист софтуерни системи" и "Предпечатна подготовка на етикети" са част от предлаганите свободни длъжности от специализирания сайт в началото на 2016г. Вижте пълния седмичен обзор на длъжностите тук.

work

 

Оператор на широкоформатна дигитална печатна машина
Позицията е съвсем нова и засега се предлага само в Dotbrain.eu. Опитът на подобна длъжност е предимство, но могат да кандидатстват и специалисти, познаващи предпечатната подготовка без опит в работата с широкоформатни машини. Работата е на смени. Добра стартова заплата. Позицията се открива заради разширяване на фирмата със закупуване на нови машини. Вижте още тук.

Оператор на машини за довършителни процеси
Също нова позиция. Фирмата е една от най-добрите широкоформатни печатници в София. Не е необходим задължителен опит, но той е предимство при избора на кандидат. Фирмата предлага обучение, изисква се сръчност. Работа на смени. При желание от кандидата, на по-късен етап се предлагат възможности за допълнително заплащане. Добра стартова заплата от 800 лв. Позицията се открива заради разширяване на фирмата. Вижте още тук.

Резач на прав нож
Позицията е актуална от преди празниците. Специфичното при нея е, че работното място е много добре технически осигурено с най-добра степен на автоматизация на процесите на рязане.  Изисква се човек с опит, но има варианти да бъде обучен начинаещ служител. Работата е на смени.  Работодателят е офсетова печатница със сериозно име и имидж. Добра стартова заплата. Позицията се открива заради напускане на настоящия служител. Вижте още тук.

Специалист софтуерни системи за печатници
Това е най-перспективната от всички предлагани от нас длъжности в момента. Длъжност с възможност за развитие в една от най-престижните търговски фирми в полиграфическия бранш.  Основно и най-важно изискване е познаване на предпечатните процеси, а за останалото се предлага обучение. Работата се състои в инсталация и поддръжка на софтуер за полиграфическата индустрия. Вижте още тук.

Оператор на цифрова печатна машина
Позицията дава възможност за работа на най-новата дигитална машина в България с днешна дата. Изискванията са познаване на предпечатната подготовка. Кандидатите за длъжността ще имат възможност за работа с най-съвременна технология. Лично препоръчваме позицията. Вижте още тук.

Специалист предпечатна подготовка на етикети
Длъжността изисква човек с опит в предпечата. За спецификите в подготовката на етикетите се предлага обучение. Разбира се, човек с опит би имал предимство. За длъжността има някои социални придобивки, като например платена квартира. Длъжността е интересна заради технологиите за производство на етикети, с които разполага фирмата, включително цифров печат. Препоръчваме за хора, които искат да се развиват в областта на етикетите. Особеност е локацията. Вижте още тук.

DTP специалист
Въпреки стандартното наименование на длъжността, това не е стандартна позиция за предпечатар. Клиентът ни е преводаческа агенция с пазар извън България. Работата се състои в адаптация на мултиезични текстове на различни по тип софтуери от Adobe Indesign, QuarkXpress и се стигне до софтуери за видео и презентации. От кандидатите се изискват повече качества и познания и усещане в оформлението на текстовете, отколкото задълбочени познания в предпечатните процеси или конкретни софтуери. Предлага се няколко месечно обучение, твърда заплата и процент от извършената работа, както и социален пакет. Работното време също е специфично. Вижте още тук.

Технолог офсетов печат
Става въпрос за офсетова печатница в областта на опаковките в София. Длъжността е отговорна и изисква познания и опит от кандидата. Заплащането е 1500 лв. Вижте още тук.

Искаме да напомним на всички компании от печатния и рекламния бранш, които искат да публикуват обяви в сайта, че те са напълно безплатни, без ограничение в броя им, времето за активност или във функционалността на акаунтите в сайта dotbrain.eu. Единственото условие е фирмата или обявата да са свързани с печата или рекламното производство.  

Обявите се разпространяват по всички специализирани сайтове на Полиграфия Инфо, професионалния форум на Printguide и фейсбук групата, както и в седмичния нюзлетър достигащ до над 1500 получателя.

Ако сте работодател, можете да публикувате безплатна обява или да използвате нашите платени услуги за подбор на персонал, да тествате избрани от вас кандидати или да проверите нивото на компетентност на наетите в момента служители, моля, свъжете се с нас - имаме услуги за подбор на персонал и специални тестове на кандидати и служители без еквивалент в България.

Ако търсите работа можете да се възползвате от нашите услуги напълно безплатно. Кандидатствайте за конкретна обява или се запишете за тест. Dotbrain.eu може да ви предложи посредническа дейност за намиране на добра работа, кариерна ориентация в областта на графичния дизайн, печата, рекламното производство за длъжности, свързани с производството, административни или търговски длъжности и др. Предимството ни пред всички е, че познаваме особеностите на бранша, работодателите и спецификите на работните места. Имайте предвид, че Dotbrain.eu не обявява в сайта всички предлагани позиции на наши клиенти. Не малка част от тях предлагаме първо на регистрирани и вече преминали тестове при нас кандидати.   

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.euprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама