ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Седмичен обзор на актуални свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 05.05.2016

Седмичен обзор на актуални свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 05.05.2016

Сряда, 4 Май 2016 ( прочетена 1509 пъти)


Търсят се предпечатари и дизайнери. Голям е интереса от страна на работодателите за кандидати за длъжности в производството като книговезци, резачи на прав нож и оператори на дигитални широкоформатни машини.

work
 
Акцент на предлаганите длъжности в Dotbrain.eu:

Оператор на широкоформатна машина
Работа е за кандидати с или без опит. От кандидата се изисква да работи на всички видове широкоформатни машини като плотери, ламинатори и широкоформатни принтери. Заплащането се формира според опита натрупан до момента. На тази длъжност работните места са повече от една. Препоръчвам работата както за желаещи да се развиват в тази област, така и за специалисти. Работните места са за две от най-добрите фирми в широкоформатния печат.

Специалист предпечатна подготовка широкоформатен и ситопечат
Работа е за кандидати с минимален опит в областта на ситопечат. Необходимо е да имат някакъв опит в подготовката на файлове за ситопечат. В задълженията на служителя ще влизат и подготовка на файлове за широкоформатна дигитална печатна машина. Работното място е в наскоро стартирала компания. 

Специалист предпечатна подготовка
Корекция и контрол на файлове за печат. За това от кандидата се изисква сериозно ниво на познания в софтуерите на Adobe и задължително опит при работа с Enfocus Pitstop. Възнаграждението за длъжността е високо и отговаря на всички изискванията за длъжността.

Специалист графичен дизайн и предпечат
Сред задълженията на служителя за тази длъжност са дизайн и оформление на печатни продукти като листовки, брошури, книги, каталози и мн. др, и директна работа с клиенти. Необходимо е портфолио при кандидатстването. Основен критерий за кандидата са възможностите му в областта на дизайна(подготовката за печат се извършва от друг отдел). 

Оператор на машини за довършителни процеси
Работата е в една от най-добрите фирми за дигитален печат в България. Стартовата заплата е добра. Не е задължително кандидатът да има познания в областта, но е препоръчително да е с техническо образование. Длъжността се предлага само в Дотбрейн. 

Специалист предпечатна подготовка (картонени опаковки)
Сред задълженията на кандидата са проверка и корекция на клиентски файлове, подготовка на монтаж и работа с RIP на CTP. Търсят се хора от районите на София, Пазарджик и Пловдив. Осигурен е транспорт. Сред изискванията на работодателите е кандидатът да има шофьорска книжка.

Двама печатари офсетов печат

Работа на петцветна машина 50х70. Много важно е да отбележа, че работата е на редовна смяна, не се полага нощен и извънреден труд.

Резач на прав нож
Стартовото заплащане е 1000 лв. Не се работи на смени и на добра локация с достъпен транспорт. Извънредния труд се заплаща допълнително.

Специалист предпечат опаковки
За длъжността е необходим специалист и не е подходяща за начинаещи или малко напреднали. Необходимо е добро ниво на английски език. Заплащането е едно от най-добрите за длъжността предлагано в момента на пазара.

Всички актуални 29 обяви вижте тук.

Искаме да напомним на всички компании от печатния и рекламния бранш, които искат да публикуват обяви в сайта, че те са напълно безплатни без ограничение в броя им, времето за активност или във функционалността на акаунтите в сайта dotbrain.eu. Единственото условие е фирмата или обявата да са свързани с печата или рекламното производство.  

Обявите се разпространяват по всички специализирани сайтове на Полиграфия Инфо, професионалния форум на Printguide и фейсбук групата, както и в седмичния нюзлетър достигащ до над 1500 получателя.

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме подходящи специалисти преминали тестовете на Dotbrain.eu:


Вижте пълен профил на предложенията на Dotbrain.eu: 23 от 168 преминали тестовете кандидати за работа

Ако сте работодател, можете да публикувате безплатна обява или да използвате нашите платени услуги за подбор на персонал, да тествате избрани от вас кандидати или да проверите нивото на компетентност на наетите в момента служители, моля, свържете се с нас - имаме услуги за подбор на персонал и специални тестове на кандидати и служители без еквивалент в България.

Ако търсите работа можете да се възползвате от нашите услуги напълно безплатно. Кандидатствайте за конкретна обява или се запишете за тест. Dotbrain.eu може да ви предложи посредническа дейност за намиране на добра работа, кариерна ориентация в областта на графичния дизайн, печата, рекламното производство за длъжности, свързани с производството, административни или търговски длъжности и др. Предимството ни пред всички е, че познаваме особеностите на бранша, работодателите и спецификите на работните места. Имайте предвид, че Dotbrain.eu не обявява в сайта всички предлагани позиции на наши клиенти. Не малка част от тях предлагаме първо на регистрирани и вече преминали тестове при нас кандидати.   
 
Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 36
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 39
Преминали тестовете ни: 168
Можем да ви препоръчаме: 23 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 184
Регистрирани потребители: 494

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.euprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама