ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Седмичен обзор на актуални свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 16.03.2016

Седмичен обзор на актуални свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 16.03.2016

Вторник, 15 Март 2016 ( прочетена 1301 пъти)


От тази седмица освен свободните позиции предлагани от фирмите, ще ви информираме и за подходящи кандидати, които сме тествали и можем да препоръчаме на работодателите.

work
 
Акцент на предлаганите длъжности в Dotbrain.eu:

Специалист предпечатна подготовка (картонени опаковки)
Сред задълженията на кандидата са проверка и корекция на клиентски файлове, подготовка на монтаж и работа с RIP на CTP. Търсят се хора от районите на София, Пазарджик и Пловдив. Осигурен е транспорт. Сред изискванията на работодателите е кандидатът да има шофьорска книжка. Вижте още тук.

Двама печатари офсетов печат

Работа на петцветна машина 50х70. Много важно е да отбележа, че работата е на редовна смяна, не се полага нощен и извънреден труд. Вижте още тук.

Оператор на машини за довършителни процеси
Работата е в една от най-добрите фирми за дигитален печат в България. Стартовата заплата е добра. Не е задължително кандидатът да има познания в областта, но е препоръчително да е с техническо образование. Длъжността се предлага само в Дотбрейн. Вижте още тук.

Специалист предпечатна подготовка
Позицията е в голяма печатница в Пловдив. Сред задълженията са проверка на клиентски файлове, електронен монтаж и попълване на технологична карта. Стартово заплащане 900лв.  Вижте още тук.

Всички актуални 31 обяви вижте тук.

Можем да ви препоръчаме подходящи специалисти преминали тестовете на Dotbrain.eu:

Специалист предпечатна подготовка
Седем годишен опит в областта на предпечатната подготовка, проверка и подготовка на файлове за печат, опит  в администрирането на web-to-print портал и работа с персонализация. Търси работа за района на София.

Вижте пълен профил на предложенията на Dotbrain.eu: 23 от 141 преминали тестовете кандидати за работа

Искаме да напомним на всички компании от печатния и рекламния бранш, които искат да публикуват обяви в сайта, че те са напълно безплатни без ограничение в броя им, времето за активност или във функционалността на акаунтите в сайта dotbrain.eu. Единственото условие е фирмата или обявата да са свързани с печата или рекламното производство.  

Обявите се разпространяват по всички специализирани сайтове на Полиграфия Инфо, професионалния форум на Printguide и фейсбук групата, както и в седмичния нюзлетър достигащ до над 1500 получателя.

Ако сте работодател, можете да публикувате безплатна обява или да използвате нашите платени услуги за подбор на персонал, да тествате избрани от вас кандидати или да проверите нивото на компетентност на наетите в момента служители, моля, свържете се с нас - имаме услуги за подбор на персонал и специални тестове на кандидати и служители без еквивалент в България.

Ако търсите работа можете да се възползвате от нашите услуги напълно безплатно. Кандидатствайте за конкретна обява или се запишете за тест. Dotbrain.eu може да ви предложи посредническа дейност за намиране на добра работа, кариерна ориентация в областта на графичния дизайн, печата, рекламното производство за длъжности, свързани с производството, административни или търговски длъжности и др. Предимството ни пред всички е, че познаваме особеностите на бранша, работодателите и спецификите на работните места. Имайте предвид, че Dotbrain.eu не обявява в сайта всички предлагани позиции на наши клиенти. Не малка част от тях предлагаме първо на регистрирани и вече преминали тестове при нас кандидати.   
 
Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 29
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 35
Преминали тестовете ни: 141
Можем да ви препоръчаме: 23 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 175
Регистрирани потребители: 433

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.euprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама