ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Седмичен обзор на актуални свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 17.02.2016

Седмичен обзор на актуални свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 17.02.2016

Сряда, 17 Февруари 2016 ( прочетена 1470 пъти)


Сред актуалните свободни позиции тази седмица има за предпечатари, печатари и помощник печатари. За Вас работодатели, можем да предложим 20 подходящи тествани кандидати за различни позиции. Вижте по-надолу.

work
 
Нови длъжности от тази седмица:

Специалист предпечат
Изискванията за длъжността са, проверка на файлове за печат, подаването им към печатни машини и рутер(с монтаж ако е необходим). Не е подходяща за начинаещи предпечатари, страньори и дизайнери. Необходим е опит и познаване на технологията. Както се казва, нужен е боен кон... Позицията се предлага само в Dotbrain.eu. Вижте още тук.

Оператор дигитален печат
Силно препоръчвам позицията. Добра локация на фирмата, добро първоначално заплащане, много добър колектив. Не е задължително човека да има опит, но би било предимство.  Позицията се предлага само в Dotbrain.eu. Вижте още тук.

Печатар на шестцветна офсетова машина
Необходим е човек с опит. Машината е 70х100. Работата е на смени. Търсят се хора от районите на София, Пазарджик и Пловдив. Осигурен е транспорт. Сред изискванията на работодателите е кандидатът да има шофьорска книжка. Вижте още тук.


Помощник печатар на ролна офсетова машина
Позицията се предлага само в Dotbrain.eu. Не се изисква стаж по специалността. Първоначално заплащане 700лв. Длъжността е подходяща ако искате да се развивате в областта на печата, а нямате опит. Препоръчваме фирмата като подходяща за стартовата позиция. Вижте още тук.

Помощник печатар на ролна хибридна машина
Позицията се предлага само в Dotbrain.eu. Не се изисква стаж по специалността. Първоначално заплащане 650лв. Длъжността е подходяща ако искате да се развивате в областта на печата, а нямате опит. Препоръчваме фирмата като подходяща за стартовата позиция. Вижте още тук.

Печатар на едноцветна и двуцветна офсетови машини
Позицията се предлага само в Dotbrain.eu. Очаква се печатарят да може да работи на едноцветна или двуцветна офсетови машини според необходимостта (четвъртинка и половинка). Необходим е опит. Вижте още тук.
 
Всички актуални 25 обяви вижте тук.

Искаме да напомним на всички компании от печатния и рекламния бранш, които искат да публикуват обяви в сайта, че те са напълно безплатни без ограничение в броя им, времето за активност или във функционалността на акаунтите в сайта dotbrain.eu. Единственото условие е фирмата или обявата да са свързани с печата или рекламното производство.  

Обявите се разпространяват по всички специализирани сайтове на Полиграфия Инфо, професионалния форум на Printguide и фейсбук групата, както и в седмичния нюзлетър достигащ до над 1500 получателя.

Ако сте работодател, можете да публикувате безплатна обява или да използвате нашите платени услуги за подбор на персонал, да тествате избрани от вас кандидати или да проверите нивото на компетентност на наетите в момента служители, моля, свържете се с нас - имаме услуги за подбор на персонал и специални тестове на кандидати и служители без еквивалент в България.

Можем да ви препоръчаме: 20 от 123 преминали тестовете кандидати за работа - вижте профила на предложените от Dotbrain.eu хора.

Ако търсите работа можете да се възползвате от нашите услуги напълно безплатно. Кандидатствайте за конкретна обява или се запишете за тест. Dotbrain.eu може да ви предложи посредническа дейност за намиране на добра работа, кариерна ориентация в областта на графичния дизайн, печата, рекламното производство за длъжности, свързани с производството, административни или търговски длъжности и др. Предимството ни пред всички е, че познаваме особеностите на бранша, работодателите и спецификите на работните места. Имайте предвид, че Dotbrain.eu не обявява в сайта всички предлагани позиции на наши клиенти. Не малка част от тях предлагаме първо на регистрирани и вече преминали тестове при нас кандидати.   
 
Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 29
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 31
Преминали тестовете ни: 123
Можем да ви препоръчаме: 20
Регистрирани фирми: 170
Регистрирани потребители: 390

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.euprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама