ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Седми февруари, 2012 г. - Международен ден на дигиталната цветна проба!

Седми февруари, 2012 г. - Международен ден на дигиталната цветна проба!

Сряда, 11 Януари 2012 ( прочетена 1677 пъти)


FACTOR.BG Ви кани на уникален уъркшоп от серията Epson Print Academy.

Издателства, дизайнери, рекламни агенции, рекламни отдели на големи фирми и, разбира се, печатници - всички, чийто бизнес е свързан с печат и са били нееднократно разочаровани от крайния резултат, ще получат полезна информация и решение на своите проблеми с коректната комуникация на цвета!

Без досадни презентации от по 60 слайда, без общи приказки, без отвлечени теории - ясно, просто и случващо се на практика, пред Вашите очи - това е концепцията на събитието. Екипът на FACTOR.BG - първият и единствен инсталатор на системи за цветна проба в България, сертифициран от FOGRA, с помощта на партньори от Epson и EFI (Electronics for Imaging), ще Ви запознае в рамките на 3-4 часа с всичко, което Ви е необходимо, за да внедрите на практика цветопробна система във Вашата фирма. Ще разберете колко достъпна е такава система, колко лесно и просто е да работите с нея, и ще се убедите лично, колко време и средства може да Ви спести!

Най-новите модели принтери от Epson, автоматизирани и ръчни спектрофотометри, от най-достъпния до най- комплексния софтуер за печат на цветна проба и сертифициране, иновативни решения, като отдалечена цветна проба (Remote Proofing), Computer-to-film и Computer-to-plate на база стандартен принтер Epson, който, освен всичко това, може да се ползва и за печат на фотография, FineArt, рекламна продукция и цветни проби - и това не е всичко, което ще можете да видите!

Специалните бонуси и промоционални оферти, валидни само за регистрираните участници в събитието, определено не са най-важното! Но определно ще са Ви от полза, ако е дошъл моментът да се избавите от несигурността и да инвестирате в система за дигитална цветна проба.

Постепенно в PrintGuide (www.printguide.info) и на сайта на FACTOR.BG ще разкриваме още детайли от програмата на събитието, освен това, ако вие искате да видите или тествате нещо, което представлява особен интерес за Вас, но не е обявено в програмата - пишете ни или се обадете, за да направим всичко възможно да се съобразим с интереса Ви.

За допълнителна информация и регистрации:
www.factor.bg
info@factor.bg
0896 738700
0899 878319
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама