ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Сериите Pro 8100 на RICOH спечелиха наградата

Сериите Pro 8100 на RICOH спечелиха наградата

Понеделник, 28 Април 2014 ( прочетена 2424 пъти)


Наградата в престижната ежегодна международна церемония за дизайн се провежда от iF International Forum Design GmbH от Хановер, Германия.

RICOH Pro 8100


Сериите Pro 8100 на производствените принтери на Ricoh спечелиха наградата "iF Product Design 2014" в конкурса "iF Design Award 2014".

Създадена през 1953 г., наградата iF Design е за дизайн на представени промишлени продукти от всички краища на света. Всяка година, за наградата има много кандидати от Германия и целия свят. Отличените продукти се избират от три категории: "Продуктов дизайн", "Комуникационен дизайн" и "Дизайн на опаковка". Победителите са продукти с изключителен дизайн, който е международно признат. Тази година за разглеждане са представени 4615 продукта от 55 страни, и след щателен преглед, награда са получили 1626 продукти.

Награденият продукт -  Pro 8100

Сериите производствени принтери Pro 8100 на RICOH се славят с отлична производителност с непрекъсната скорост на копиране от 135 страници формат А4 в минута (модел RICOH Pro 8120S). Въпреки, че са черно-бели принтери, те са оборудвани с технологии, използвани в цветните принтери, и както първите черно-бели принтери на RICOH използват технологията Vertical Cavity Surface Emitting Laser (VCSEL) и нови ултрафини частици за тонер, с което се постига превъзходно качество на изображението. Принтерите имат и подобрена точна регистрация за двустранен печат, работят с широк диапазон хартии и се представят отлично по отношение на околната среда.

Източник: Кантекprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама