ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Сертификат за съвместимост с латексови мастила на медии на RITRAMA

Сертификат за съвместимост с латексови мастила на медии на RITRAMA

Понеделник, 13 Юни 2016 ( прочетена 1438 пъти)


RITRAMA обявиха, че RI-JET 75 Gloss White и RI-JET 75 Gloss Clear, две от най-широко наложилите се полимерни фолиа за печат в средно – високият клас, получиха „HP Latex Substrates Inks certification“.

Сертификат за съвместимост с латексови мастила на медии на RITRAMA

Процесът по сертифициране се осъществи от COLOR CONCEPT, една от най-престижните, независими и съвременни лаборатории за профилиране и тестване в индустрията на широкоформатният печат.

Благодарение на лабораториите си в Холандия и САЩ, компанията осъществява дейности като профилиране, (R&D) тестове и разработване на медии, сертифициране на медии, изпитания на beta-версии принтери и софтуер, както и техническа поддръжка. Целта на COLOR CONCEPT e „ПОВИШАВАНЕ НА СТАНДАРТИТЕ ЗА КАЧЕСТВО“ в професионалния печат. Получаването на „HP Latex certification“, служи за уверение на клиентите, че самозалепващите фолиа на RITRAMA са съвместими с латексовите мастила и принтери на HP. Нещо повече - използвайки сертифицирани RITRAMA медии, ползвателите им си спестяват разходите по настройките и получават гаранция, че употребяват най-добрите налични медии на пазара.

 сертификат хюлет пакард латексСертификационната програма за латексовите мастила на HP обхваща три ключови области: качество на отпечатъка, взаимодействие принтер-медия и преработка и обработка на изображението. Веднъж обработен, самозалепващия материал получава сертификатът и компанията може да използва сертификационното лого върху опаковките си и търговската комуникация. Тази квалификационна програма е още едно потвърждение за високия стандарт на продуктите, дистрибутирани от RITRAMA.

RITRAMARITRAMA, като водещ италиански производител на самозалепващи материали, разполагащ с 23 производствени мощности в световен мащаб, тази година стартира преквалификационна програма за присъствието си в графичната индустрия, поставяйки себе си в ролята на фирма-партньор за своите клиенти. Неотдавнашното откриване на новата производствена мощност на RITRAMA – фабрика Базиано, която е най-модерната за производството на самозалепващи фолиа, реорганизацията на търговските мощности, подновяването на производствените и пакетиращи линии са само някои примери за големите инвестиции на RITRAMA, гарантиращи на клиенти си, че могат да разчитат на компания с най-добрите технологии налични на пазара.

ТЕПЕДЕ България ЕООД поддържа на склад и доставя PVC фолиа от портфолиото на RITRAMA!

Повече информация: ТЕПЕДЕ България ЕООД
Профил на ТЕПЕДЕ България ЕООД в каталога Полиграфия Инфо

Партньори на Тепеде Българияprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Експерт връзка с клиенти за фронт офис
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама