ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Сертификат за съвместимост с латексови мастила на медии на RITRAMA

Сертификат за съвместимост с латексови мастила на медии на RITRAMA

Понеделник, 13 Юни 2016 ( прочетена 1315 пъти)


RITRAMA обявиха, че RI-JET 75 Gloss White и RI-JET 75 Gloss Clear, две от най-широко наложилите се полимерни фолиа за печат в средно – високият клас, получиха „HP Latex Substrates Inks certification“.

Сертификат за съвместимост с латексови мастила на медии на RITRAMA

Процесът по сертифициране се осъществи от COLOR CONCEPT, една от най-престижните, независими и съвременни лаборатории за профилиране и тестване в индустрията на широкоформатният печат.

Благодарение на лабораториите си в Холандия и САЩ, компанията осъществява дейности като профилиране, (R&D) тестове и разработване на медии, сертифициране на медии, изпитания на beta-версии принтери и софтуер, както и техническа поддръжка. Целта на COLOR CONCEPT e „ПОВИШАВАНЕ НА СТАНДАРТИТЕ ЗА КАЧЕСТВО“ в професионалния печат. Получаването на „HP Latex certification“, служи за уверение на клиентите, че самозалепващите фолиа на RITRAMA са съвместими с латексовите мастила и принтери на HP. Нещо повече - използвайки сертифицирани RITRAMA медии, ползвателите им си спестяват разходите по настройките и получават гаранция, че употребяват най-добрите налични медии на пазара.

 сертификат хюлет пакард латексСертификационната програма за латексовите мастила на HP обхваща три ключови области: качество на отпечатъка, взаимодействие принтер-медия и преработка и обработка на изображението. Веднъж обработен, самозалепващия материал получава сертификатът и компанията може да използва сертификационното лого върху опаковките си и търговската комуникация. Тази квалификационна програма е още едно потвърждение за високия стандарт на продуктите, дистрибутирани от RITRAMA.

RITRAMARITRAMA, като водещ италиански производител на самозалепващи материали, разполагащ с 23 производствени мощности в световен мащаб, тази година стартира преквалификационна програма за присъствието си в графичната индустрия, поставяйки себе си в ролята на фирма-партньор за своите клиенти. Неотдавнашното откриване на новата производствена мощност на RITRAMA – фабрика Базиано, която е най-модерната за производството на самозалепващи фолиа, реорганизацията на търговските мощности, подновяването на производствените и пакетиращи линии са само някои примери за големите инвестиции на RITRAMA, гарантиращи на клиенти си, че могат да разчитат на компания с най-добрите технологии налични на пазара.

ТЕПЕДЕ България ЕООД поддържа на склад и доставя PVC фолиа от портфолиото на RITRAMA!

Повече информация: ТЕПЕДЕ България ЕООД
Профил на ТЕПЕДЕ България ЕООД в каталога Полиграфия Инфо

Партньори на Тепеде Българияprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама