Zeutschel представи нов скенер с оригинално разположение на сканиращата глава. Моделът е Omniscan 12000 BookCopy и е идеално решение за библиотеки и места, където е нужно да се сканират бързо, избрани страници от книга. " />
ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Скенер за книги и документи

Скенер за книги и документи

Сряда, 28 Март 2007 ( прочетена 4392 пъти)


Немската компания Zeutschel представи нов скенер с оригинално разположение на сканиращата глава. Моделът е Omniscan 12000 BookCopy и е идеално решение за библиотеки и места, където е нужно да се сканират бързо, избрани страници от книга.

Тъй като разлистването на книгите е ръчно, това намалява като цяло скоростта при обработка на една книга. Разположението на сканиращата глава обаче, позволява сканирането и на по-големи като формат книги, вестници рисунки, карти и др. Работният размер на плота е 700 х 720 мм, а площта на сканиране е до 635 x 460 мм (повече от формат А2). Специална поставка позволява да се сканираат книги до дебелина 100 мм. Диапазонът на авто-фокусировката е до около 50 мм. Изходът от сканирането е 12 битово изображение за gray scale и 1 битово за текст. Максимална резолюция на сканиране: до 300 dpi (опция до 600dpi). Скорост на сканиране: 1 сек при 300 dpi. Процес за загряването на лапите, като при настолните скенери отсъства. Допълнително удобство за оператора е 17 инчов екран на нивото на очите и специален пулт за навигация.


Източник: pechatnick.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама