Zeutschel представи нов скенер с оригинално разположение на сканиращата глава. Моделът е Omniscan 12000 BookCopy и е идеално решение за библиотеки и места, където е нужно да се сканират бързо, избрани страници от книга. " />
ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Скенер за книги и документи

Скенер за книги и документи

Сряда, 28 Март 2007 ( прочетена 4187 пъти)


Немската компания Zeutschel представи нов скенер с оригинално разположение на сканиращата глава. Моделът е Omniscan 12000 BookCopy и е идеално решение за библиотеки и места, където е нужно да се сканират бързо, избрани страници от книга.

Тъй като разлистването на книгите е ръчно, това намалява като цяло скоростта при обработка на една книга. Разположението на сканиращата глава обаче, позволява сканирането и на по-големи като формат книги, вестници рисунки, карти и др. Работният размер на плота е 700 х 720 мм, а площта на сканиране е до 635 x 460 мм (повече от формат А2). Специална поставка позволява да се сканираат книги до дебелина 100 мм. Диапазонът на авто-фокусировката е до около 50 мм. Изходът от сканирането е 12 битово изображение за gray scale и 1 битово за текст. Максимална резолюция на сканиране: до 300 dpi (опция до 600dpi). Скорост на сканиране: 1 сек при 300 dpi. Процес за загряването на лапите, като при настолните скенери отсъства. Допълнително удобство за оператора е 17 инчов екран на нивото на очите и специален пулт за навигация.


Източник: pechatnick.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама