ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Софтуерите на Kodak ще донесат ефективност, качество и гъвкавост за доставчиците на печатни решения

Софтуерите на Kodak ще донесат ефективност, качество и гъвкавост за доставчиците на печатни решения

Понеделник, 21 Март 2016 ( прочетена 879 пъти)


Облачните услуги, които ще предложи Kodak за Prinergy ще подпомогнат и облекчат допълнително автоматизацията и управлението на процесите.

kodak workflow

Kodak
обяви очакваните подобрени софтуерни решения, които включват KODAK PRINERGY, KODAK PANDORA и KODAK PREPS. Планираните облачни услуги, които ще предостави Кодак за PRINERGY ще подобрят ефективността, качеството и гъвкавостта, като новите технологии ще бъдат показани за първи път на ДРУПА.

Новата облачна услуга за PRINERGY, допълваща наличния вариант на ползване  ще даде възможност на доставчиците на печатни решения да минимизират разходите и риска, като същевременно подобрят оперативната ефективност. Потребителите ще имат възможност да правят предвидими анализи на в реално време от всяка точка на света. Тази нова допълнителна функция ще  направи видими  реалните разходи за печат и/или действията на системата в реално време, както и за определен период.

PRINERGY клауд ще бъде наличен като напълно интегриран работен поток както за офсетов, така и за дигитален печат. Системата ще включва новият универсален Digital Job Ticket Editor, правейки софтуера първият в индустрията, който дава възможност на операторите да правят производствени решения и промени в реално време.

В партньорство с Ricoh Company Ltd., Kodak инкорпорира тези подобрения в областта на  дигиталния печат, за да може да управлява и автоматизира новата серия от производствени машини на Ricoh, които се управляват от Ricoh TotalFlow Server. Тези нови възможности позволяват пълния контрол на всички параметри на заданието за дигитален печат – ръчно или чрез Автоматизация на База Правила (RBA). Могат да се управляват няколко машини едновременно, като едновременно всяка се наблюдава и анализира.

Допълнително KODAK PRINERGY отговаря и на специфични нужди на пазара за опаковки:

  • PRINERGY ще включи значителни подобрения в MAXTONE SX растерите за четирицветни приложения, поддръжка на XMP растери от други системи и съвместимост с последните стандарти на Ghent Workgroup
  • INSITE ще поддържа PREFLIGHT+, който разпознава възможните грешки в печатните файлове веднага, като използва утвърдени стандарти. Уеб браузърът е с подобрена сигурност, постигната чрез премахването на Flash базирани елементи.
  • COLORFLOW ще бъде сертифициран по G7, като ще позволява на печатниците да отговорят дори и на най-сложните изисквания на клиентите си за съвместимост със стандарта G7. Потребителите на HARMONY ще имат възможност да мигрират към COLORFLOW, за да имат цялостен интегриран работен поток.
  • PANDORA ще включи нова функция за идентифициране на онези места във файла, които ще генерират отпадък по време на щанцоването, ще поддържа цветни скали, които не са единни и ще включва нова подобрена функция за групиране на поръчки, която разпознава неправилни форми – най-често срещаните в опаковките – с цел по-добро използване на целия лист.


Източник: Гедprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама