ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Софтуерната платформа на Esko вече е съвместима с PDF Output Suite 5.0 на групата Ghent

Софтуерната платформа на Esko вече е съвместима с PDF Output Suite 5.0 на групата Ghent

Вторник, 11 Април 2017 ( прочетена 895 пъти)


Esko потвърди, че софтуерната платформа на компанията е съвместима с новият Ghent Workgroup PDF Output Suite version 5.0. Всичките 48 теста в PDF формат са били обработени безупречно чрез приложения и работен процес от платформата на компанията.

Софтуерната платформа на Esko

 

Ghent Workgroup PDF Output Suite 5.0 гарантира, че работния процес е напълно съвместим с PDF/X-4, което цели да помогне на значителна част от производителите на опаковки и печатниците да постигнат нови, по-високи нива на ефективност на производството. Той се разпространява като серия тестове, които могат да бъдат приложени от крайни потребители, както и от разработчици в приложения, които работят с PDF файлове. Esko е първата компания, която получава перфектни резултати при тестовете на целия софтуерен пакет.

Lieven Plettinck, директор на софтуерното инженерство в Esko, казва, „Имаме дълготрайна връзка с работната група Ghent и в резултат решенията ни напълно съответстват на всяко ново развитие. Клиентите ни знаят, че това е част от отдадеността ни да работим с организации по стандартизация, за да сме пионери в нововъведенията. Благодарение на това, с представянето на новвъведения като Ghent Workgroup PDF Output Suite 5.0 и доказаната ни съвместимост, можем да гарантираме, че клиентите ни ще получат незабавни ползи. Особено сме щастливи от фокуса върху опаковките на най-новата версия. Това ще даде значителни предимства на производителите на опаковки и етикети от гледна точка на постигане на по постоянни резултати.“

Ghent Workgroup PDF Output Suite 5.0 е създаден за потребители, които обработват PDF файлове в графичната индустрия и цели да потвърди, че работният им процес съответства на стандартите PDF/X. Той помага да се установи дали поведението на работния процес е адекватно, както и лесно и бързо идентифициране на грешки, които могат да въздействат на работата.

Най-важният инструмент на Ghent PDF Output Suite 5.0 е шестстраничен PDF, който съдържа 48 теста, които могат да се използват незабавно. Всеки от тях проверява определен аспект на PDF/X файл. Те могат да се използват самостоятелно, но идеята на теста е да са групирани за по-ефективно тестване.

Източник: пресинформация на Esko
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама