ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Софтуерни новости от ESKO за производителите на опаковки

Софтуерни новости от ESKO за производителите на опаковки

Четвъртък, 2 Юни 2016 ( прочетена 1194 пъти)


От ESKO са се заели със задачата да улеснят до голяма степен работните процеси на доставчиците на печатни услуги в сферата на опаковките.

WebCenter

 

Компанията ще демонстрира множество решения в тази област на drupa, като за целта дори е разработен специален сайт. Към иновационните области, които ще бъдат застъпени на изложението спадат решения за: управление на заявките, дизайн на опаковки, довършителни процеси за дисплейни реклами и други.

Новата версия на решението за управление на заявките WebCenter позволява автоматизация и оптимизация на процесите по обработка на поръчките за печат на опаковки. Модулът работи успешно под различни устройства и в него е внедрена новата разработка на компанията за 3D визуализация на продуктите.

 

ArtPro+Обновеният AristoCAD ще предложи набор от готови модели за бърз и лесен дизайн на многокомпонентни структури (например POP дисплеи). Дизайнерите ще могат да ускорят процеса на работа, опирайки се на онлайн библиотека с готови шаблони. Според компанията това ще редуцира грешките в дизайна до 70% и същевременно ще намали разходите за изработка на макети с 90%, благодарение на 3D визуализацията. Самите 3D макети ще могат да се споделят с клиента и да бъдат одобрявани чрез WebCenter.
Друга новост от ESKO е в сферата на предпечатните процеси, където се намесва решението ArtPro+. Със своя уникален и интуитивен интерфейс той ще предостави на потребителите незабавен достъп до най-подходящите инструменти по време на работа.

Освен софтуерните новости от компанията са подготвили и множество хардуерни решения, които ще бъдат демонстрирани на drupa. Сред тях спадат различни решения за: експонация на пластини за флексопечат, контрол на цветовете и мултизонови маси за рязане по контур с роботизирано или листово подаване и иновативен софтуер за управление. Представяне на последното решение може да видите и в следващото видео:Вижте повече информация за всички иновативни решения на ESKO в специално разработения сайт на компанията: drupa.esko.com/drupa-innovations или в зала 8В, щанд А23 по време на drupa.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: drupa.esko.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт за обслужване на клиенти в широко...
гр. София
фирма ДотБрейн

Шестмесечен платен стаж и обучение за ст...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама