ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Софтуерни новости от ESKO за производителите на опаковки

Софтуерни новости от ESKO за производителите на опаковки

Четвъртък, 2 Юни 2016 ( прочетена 898 пъти)


От ESKO са се заели със задачата да улеснят до голяма степен работните процеси на доставчиците на печатни услуги в сферата на опаковките.

WebCenter

 

Компанията ще демонстрира множество решения в тази област на drupa, като за целта дори е разработен специален сайт. Към иновационните области, които ще бъдат застъпени на изложението спадат решения за: управление на заявките, дизайн на опаковки, довършителни процеси за дисплейни реклами и други.

Новата версия на решението за управление на заявките WebCenter позволява автоматизация и оптимизация на процесите по обработка на поръчките за печат на опаковки. Модулът работи успешно под различни устройства и в него е внедрена новата разработка на компанията за 3D визуализация на продуктите.

 

ArtPro+Обновеният AristoCAD ще предложи набор от готови модели за бърз и лесен дизайн на многокомпонентни структури (например POP дисплеи). Дизайнерите ще могат да ускорят процеса на работа, опирайки се на онлайн библиотека с готови шаблони. Според компанията това ще редуцира грешките в дизайна до 70% и същевременно ще намали разходите за изработка на макети с 90%, благодарение на 3D визуализацията. Самите 3D макети ще могат да се споделят с клиента и да бъдат одобрявани чрез WebCenter.
Друга новост от ESKO е в сферата на предпечатните процеси, където се намесва решението ArtPro+. Със своя уникален и интуитивен интерфейс той ще предостави на потребителите незабавен достъп до най-подходящите инструменти по време на работа.

Освен софтуерните новости от компанията са подготвили и множество хардуерни решения, които ще бъдат демонстрирани на drupa. Сред тях спадат различни решения за: експонация на пластини за флексопечат, контрол на цветовете и мултизонови маси за рязане по контур с роботизирано или листово подаване и иновативен софтуер за управление. Представяне на последното решение може да видите и в следващото видео:Вижте повече информация за всички иновативни решения на ESKO в специално разработения сайт на компанията: drupa.esko.com/drupa-innovations или в зала 8В, щанд А23 по време на drupa.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: drupa.esko.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Общи работници /хамали/ за хамалски труд
гр. София
фирма Хамали София ЕООД

Водачи на машини за полагане на пътна ма...
гр. София
фирма ДотБрейн

Началник смяна
гр. Пловдив
фирма БУЛВЕСТ ПРИНТ АД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама