ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Софтуерни решения за електронни монтажи и калкулация от PressNoStress

Софтуерни решения за електронни монтажи и калкулация от PressNoStress

Петък, 29 Май 2015 ( прочетена 1795 пъти)


От PressNoStress предлагат две решения на своя сайт. Софтуери за електронни монтажи като плъгин и като самостоятелна програма и софтуер за калкулация на разхода на мастило.

Ето малко повече информация за всеки от тях:

Imposition Wizard
Imposition Wizard е софтуер за електронни монтажи, работещ под MacOS, който има и плъгин за Adobe Acrobat, работещ под Windows. Той позволява прочитане на PDF файлове, прилагане на промени по тях и съхраняване на резултата в нов PDF файл. Опростеният потребителски интерфейс позволява бърза и улеснена работа, а извършваните промени се визуализират веднага. Със софтуера могат да се подготвят електронни монтажи на книги, брошури, визитки и всякакви други печатни материали. Поддържа се работа и с AppleScript, което позволява автоматизация на работните процеси. Освен различните видове монтажи, решението дава възможност още за пренареждане на страниците във файла, добавяне на служебни елементи за печат и други. Лицензът, както за софтуера, така и за плъгина е 15$ на месец за потребител.

 

Imposition Wizard


Coverage
Coverage е софтуер, работещ под MacOS, с който може да изчислите разходите си за мастило за всеки отделен файл. Необходимо е само да заредите файла в coverage преди печат. Софтуерът анализира документа и представя детайла справка за разхода на мастило за всяка една страница. По този начин може да видите пълния разход и ако той не ви удовлетворява, то може да направите подробен преглед страница по страница, за да намерите тази с най-голям разход на мастило. Направените анализи могат да се съхраняват за допълнителна обобщена информация в бъдеще. Годишният лиценз е с цена 99$, а подновяването му струва 49$.


Източник: pressnostress.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама