ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Спектрофотометър „на колела”

Спектрофотометър „на колела”

Вторник, 4 Май 2010 ( прочетена 3103 пъти)


TECHKON GmbH, която е водещ доставчик в създаването на устройства за контрол на качеството в областта на полиграфията обяви пускането на SpectroJet – спектрофотометър „на колела”.

Инструментът автоматично измерва плътността и цвета на мастилата, като същевременно прехвърля данните в компютъра. Новият модел ще замени двата вече познати модела спектрофотометри на TECHKON - RS400  и  RS800.

Устройството е изключително лесно за управление  -  нужно е единствено да го поставите върху контролната скала, за да направите теста. Благодарение на колелото в основата на уреда, SpectroJet се мести бързо и ви дава цялата нужна информация, която се прехвърля към компютъра, където можете да я разгледате на екрана.
SpectroJet е оборудван и със специален сензорен датчик с висока разделителна способност и  поляризиращ филтър, които анализират  цветовите проби в съответствие с изискванията и стандартите ISO и G7 Gracol. Получените данни могат да бъдат прехвърлени в друг програмен софтуер, който в реално време да се свързва дистанционно с печатните машини и по този начин да осигурява непрекъснат поток на работа.

Отличителна особеност за тази система се явява обстоятелството, че тя може да работи съвместно с всички печатни машини.
А с помощта на програмния софтуер TECHKON ExPresso, работещ под Windows, можете да наблюдавате на екрана всички важни промени, които се извършват. Програмата също така показва промените в качеството на печат по време на подготовката. Информацията за плътността на мастилата, баланс на сивото и съхраняване на данните като документи за справка са само част от допълнителните възможности на програмата.

Казано накратко, SpectroJet е отличен набор от решения, гарантиращи висококачествен печат. Компанията TECHKON предлага също така и SpectroPlate – идеално решение за измерване характеристиките на печатните плаки, SpectroDens – мобилни многофункционални спектроденситометър и SpectroDrive – напълно автоматизирана система за измерване.

SpectroJet

Източник:www.initpress.ru

Текстът написа: Мария Кръстева

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Общи работници /хамали/ за хамалски труд
гр. София
фирма Хамали София ЕООД

Печатар на офсетова машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Водачи на машини за полагане на пътна ма...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама