ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Специално предложение за закупуване на Xerox 700 Pro

Специално предложение за закупуване на Xerox 700 Pro

Вторник, 27 Октомври 2009 ( прочетена 2412 пъти)


Xerox и Адком с атрактивни предложения за рентабилен цветен печат по време на Expo Print & Imaging

Двете компании ще представят за пръв път на българския пазар нови дигитални системи, които отразяват най-модерните технологични постижения от изследователските центрове на Xerox по света

Xerox България съвместно със своя бизнес партньор - Адком ще представят последните нововъведения и технологични постижения в дигиталния цветен печат в рамките на Expo Print & Imaging (28-31 октомври 2009 г., Интер Експо Център, София).

Традиционното представяне на цифрово оборудване с марката Xerox и тази година ще бъде съпроводено с премиера. Две нови устройства заемат мястото си в продуктовата гама: Xerox WorkCentre™ 7765 ще даде възможност на повече потребители да разполагат с професионално оборудване на достъпни цени, a любителите на нови технологии могат да видят новата генерация HiQ LED цветни устройства WorkCentre™ 7435. И към двете машини има RIP контролер за увеличаване на възможностите за печат и качеството на възпроизведения цвят.

Мултифункционалната цветна система Xerox WorkCentre 7765 е подходяща за офиси с интензивна обработка на документи, където натоварванията са постоянни, а сигурността и надеждността са задължителни. Нейните качества биха оценили всички, за които лесната употреба и коректният цвят са от съществено значение. Устройството предлага редица характеристики, които увеличават производителността:
- възможност за печат на по-тежки хартии, с размери над стандартните А3 формати,
- многозадачно изпълнение на различни операции в едно и също време – печат, копиране, сканиране и разпращане на факсове,
- скорост на печат до 65 страници и на сканиране – до 80 страници в минута,
- максимално месечно натоварване до 250 000 страници.

WorkCentre™ 7435 използва т.нар. High Quality LED технология, разработена съвместно от Fuji Xerox и Nippon Glass Inc. Тя представлява усъвършенствана LED (базирана на диодна система) технология от ново поколение, осигуряваща значително по-високо качество на печат и по-икономичен разход на тонер, в сравнение с други устройства от този ценови клас.

В производствения клас, акцентът ще бъде новата преса Xerox 700 Pro, която е отлична възможност за фирмите, занимаващи се с производствен печат, които искат да добавят дигитална технология в производствената си база или да разширят възможностите си за дигитален печат.  

Специалното предложение към посетителите на изложението включва както атрактивна цена за придобиване на Xerox 700 Pro Digital Color Press и индивидуален пакет за сервизно обслужване, също и аналитична подкрепа за разработка на нови и интересни за графичния пазар приложения и схема за технологично и бизнес обучение.

Xerox 700 Pro Digital Color Press печата 70 страници в минута при цветен и черно-бял режим и предлага рентабилни възможности за изграждане или разширяване на бизнеса с дигитален печат, особено при работа в производствен цикъл, бърз печат, индустриален печат, рекламни агенции, фотографски студиа и големи фирмени отдели. Системата предоставя качество на изображението и продуктивност, сравними с тези на high-end индустриална преса и е идеална за фотографски албуми, брошури, материали за директна поща, каталози, календари и пощенски картички.

Xerox 700 Pro Digital Color Press използва нов тип нискотемпературен емулсионно-агрегиран (ЕА) тонер, патентован от Xerox. Микроскопичните му частици осигуряват висококачествени полутонове, плавни преливания и богат детайл в сенките.

Пресата печата на стандартни и специализирани хартии с максимален размер на листа 330 мм. x 488 мм. и широк обхват на медии между 64 и 300 гр./кв.м. Тя предлага автоматичен двустранен печат до 220 гр./кв.м. вкл. и на хартии с покритие. Устройството се отличава с качество на изображението 2400 x 2400 x 1dpi.

Набор от допълнителни функции дава възможност на клиентите да настроят  Xerox 700 Pro Digital Color Press според точните изисквания на своите печатни процеси. Новата преса се предлага със сървъри на Creo и EFI. Към тях има функционални настройки, които ги разширяват към производствени приложения и графичната индустрия. Различните режими на подаване на хартията предоставят възможност за използване на пресата в производствен цикъл или във фирмен отдел, както и за задачи, които изискват специални медии.   

Новите устройства и специалните условия за покупка и обслужване на дигитални системи Xerox  ще бъдат представени по време на изложението от  Адком на щанд №D2

Източник : Ксерокс България
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт за обслужване на клиенти
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Сътрудник продажби с административни фун...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама