ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Списание GOOD се завръща в печатен формат

Списание GOOD се завръща в печатен формат

Неделя, 5 Април 2015 ( прочетена 1716 пъти)


Издателите на списание GOOD, което през 2013 година премина изцяло в дигитален формат, обявиха в края на март, че отново се завръщат към печатния формат.

списание GOOD

 

Изданието, което е на пазара от 2006 година ще излиза на всяко тримесечие и ще се разпространява в различни вериги магазини и книжарници. Списанието им и изцяло обновен уебсайт.

Ето какво казва Casey Caplowe, съосновател на списание GOOD: „Хората обичат печата и очакват различни гледни точки. Днес нашите читатели търсят списание, което да провокира мисленето, удовлетворява интелектуално и да бъде красиво, така че да поискат да го запазят и направят част от живота си. Така избрахме своята насока – да създадем списание, което да копае дълбоко в провокативните въпроси, да предлага нови идеи и най-вече да вдъхновява своите читатели.”

В първото издание след повторната поява в печатен формат, списанието ще запознае читателите си с това какво е да си гражданин на света през 21 век. В броя има още материали, свързани с католическата църква, лично усъвършенстване и други.

Списанието има за цел да провокира креативното мислене и залага на теми, насочени към хората, искащи да променят света. Именно поради този факт, завръщането му към печатния формат е добър сигнал, както към печатната индустрия, така и към потребителите.

Източник: www.talkingnewmedia.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

НОЖАР
гр. София
фирма GPTS Ltd

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама