ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Стартира национален конкурс “Отвъд опаковката” за изработка на оригинална опаковка или 3D пъзел

Стартира национален конкурс “Отвъд опаковката” за изработка на оригинална опаковка или 3D пъзел

Сряда, 22 Октомври 2008 ( прочетена 1354 пъти)


“Пирина Технологии”АД, част от „Сирма Груп” АД, обявява Национален конкурс “Отвъд опаковката” – за изработка на оригинална опаковка или 3D пъзел. Началото на конкурса е 22 октомври 2008 г., като проектите ще се приемат до 23 ноември 2008 г.

Обявяването на победителя ще стане в навечерието на 8 декември 2008 г.

В конкурса “Отвъд опаковката” могат да участват професионални и непрофесионални дизайнери, обвързани или не в работни взаимоотношения или договори в дизайнерски студиа, студенти, представители на PR и рекламни агенции, фирми, ангажирани в дизайна и производството на оригинални опаковки от картон и велпапе.

Условията за участие в конкурса са следните:
- Оригинален дизайн на опаковка или 3D пъзел
- Елементите на проекта да се събират на лист с размери 1 000 мм на 700 мм с максимална дебелина 6 мм
- Ще се приемат проекти във формат eps, ai, pdf

Журито ще оценява конкурсните проекти по:
- Иновативност на конструкцията
- Функционалност (минимум манипулации при сгъване и влагане на продукта)
- Оригиналност на дизайна или пластиката на формата
- Познаване особеностите на избрания материал

Участниците трябва да изпратят имейл с трите си имена, а за фирми, студиа, творчески колективи – имейл със собственото си име и наименованието на колектива, от чието име ще участва, на info@pirinatech.com като в заглавието изрично се напише ref:otvyd_opakovkata, за да получат достъп до FTP, където да качват своите проекти.

Организаторите предоставят собствения си специализиран режещ плотер в помощ на всички предложени проекти, като участниците могат да тестват на живо идеите си в офиса на Пирина Технологии, бул. Цариградско шосе, 135, етаж 5.  

Участниците ще получат независима и експертна оценка от жури, чиито членове са водещи преподаватели и професионалисти в областта на 3D анимацията, реклама, опаковки, дизайн и проектирането в 3D среда.

Националният конкурс “Отвъд опаковката” ще даде възможност да представите своите проекти пред най-добрите експерти в общността на дизайна и опаковъчния бранш, пред колеги с успешни и ефективни решения и практики.

Наградите на Националния конкурс “Отвъд опаковката”

Първа награда – лаптоп + специализиран софтуер EngView Package Designer Suite Version 4 (incl. modules Drafting with Parametric Components, Library of Resizable Designs, 3D Presenter)
Втора награда – специализиран софтуер EngView Package Designer Suite Version 4 (incl. modules Drafting with Parametric Components, Library of Resizable Designs)
Трета награда – специализиран софтуер EngView Package Designer Suite Version 4 (incl. module Library of Resizable Designs)
Лоялен и независим наблюдател за справедливото протичане на конкурса, спазване на авторските права и коректността на оценките на журито ще бъде Независима одиторска компания “ЕвроОдит Би Екс” ООД.   
За повече подробности, посетете специалната страница на конкурса: pirinatech.com

Данни за редактора:

Пирина Технологии АД е компания, разработила един от най-търсените в дизайнерските среди настолен режещ и биговащ плотер, подходящ за офисна обстановка. Плотерът е комплектован и с лиценз от утвърдения софтуер за дизайн на опаковки на EngView Systems. Това уникално ново решение на Пирина Технологии е предназначено за дизайнерски студиа, PR и рекламни агенции, малки и средни фирми, ангажирани в дизайна и производството на оригинални опаковки от картон и велпапе. Профилът на Пирина Технологии определя и концепцията за учредяването на конкурса.

За още информация:
Пирина Технологии
бул. Цариградско шосе 135, ет. 5
Тел.: 974-3430
info@pirinatech.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама