ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Стартира шестото издание на COPI‘S

Стартира шестото издание на COPI‘S

Понеделник, 2 Октомври 2017 ( прочетена 885 пъти)


Единственото изложение за печатни и рекламни комуникации в България – COPI‘S– Communication art print image sign, организирано от Интер Експо Център, ще се проведе от 2 до 4 октомври 2017 г.

Официални партньори на форума са Българската асоциация за съвременна графика и печат / БАСГП/, Sourcing.bg, Полиграфия инфо.

Стартира шестото издание на COPI‘S

 

В Интер Експо Център ще се съберат едни от най-успешните компании в бранша, за да създадат преживяване за посетителите и демонстрират най-новите тенденции в използваните материали, техники и технологии. Организаторите отчитат увеличение на заетите площи с над 20% спрямо предишното издание на форума, засилен е и международният интерес за участие и посещение на фирми от Полша, Сърбия, Македония, Гърция, Албания и др. На събитието ще бъдат показани редица иновативни продукти и машини, чиито премиери преминаха на големите европейски панаири в индустрията през пролетта.

Сред многообразието от демонстрации COPI’S тази година ще привлече с качествен, иновативен печат върху различни повърхности, софтуер за автоматизиране на процесите в полиграфията, печата при опаковките и етикетирането, иновативна линия Digital Signage дисплеи, интересни технологични подаръчни аксесоари, много силен акцент върху широкоформатния дигитален печат за текстилната индустрия и други.

 

Стартира шестото издание на COPI‘S

 


Ежегодно, с настъпването на цветната есен, COPI’S събира на състезание „в цветовете“ професионалистите в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама. Като важен форум за развитието на печатарската и рекламната индустрия в Югоизточна Европа COPI`S привлича все по-голям брой специалисти от страната и региона. През 2016 г. броят на посетителите нараства с 20% в сравнение с предишното издание.

COPI’S е с работно време от 10.00 до 18.00 ч. от 2 октомври - 4 октомври 2017 г. Цената на входния билет е 3 лв. Входът за ученици и студенти ще бъде свободен след представяне на документ. Възможен е и вход свободен с покана или с онлайн регистрация.

Очакваме Ви на „най-цветното“ изложение тази есен!

Вижте още:
Как да стигнете до COPI'S.
Работно време
Онлайн каталог на изложителите.
Съпътстваща програма на изложението.

регистрация copisprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Рекламна агенция предлага работа за спец...
гр. София
фирма Фармуниверс Плюс ООД

Artwork and Prepress Specialist (packagi...
гр. Пловдив
фирма КТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕАД

Оператор на машини за довършителни проце...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама