ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Стратегически алианс между Фуджифилм и Хайделберг

Стратегически алианс между Фуджифилм и Хайделберг

Понеделник, 14 Април 2014 ( прочетена 1562 пъти)


FUJIFILM Corporation, заедно с FUJIFILM Global Graphic Systems Co. Ltd. и Heidelberger Druckmaschinen AG ще бъдат партньори в областта на мастиленоструйния печат.

  • Глобалното стратегическо сътрудничество повишава потенциала в търговските и опаковъчните пазари
  • Heidelberg получава достъп до водещата на пазара масиленоструйна технология на Fujifilm, а Fujifilm ще използва силните страни на Heidelberg в инженеринга и производството
  • Синергия от използването на силата на продажбите и световната мрежа за обслужване на клиенти във всяка от двете компании

Двама световни играчи обединиха усилията си. Heidelberg, основен доставчик и партньор на световната печатна индустрия и Fujifilm, водещ производител на computer-to-plate (CTP) пластини, образуваха широк съюз, насочен към укрепването на съществуващия бизнес и създаването на платформа, за  привличането на нови клиенти в ориентираните към бъдещето пазари.

Алиансът има специален фокус върху създаването на следващото поколение продукти за атрактивния пазар за цифров печат и дава на двете компании достъп до модерните технологии на Heidelberg и Fujifilm, които те имат в областта на предпечатната подготовка. Посрещането на настоящите и бъдещите нужди на клиентите остава първостепенно за Fujifilm и Heidelberg, като двете компании продължават да насочват своите портфолиа към пазарните сегменти с по-голям потенциал за печалба и растеж.

Fujifilm: "Ние можем да създадем нови пазари с нашите най-съвременни технологии."

"Fujifilm и Heidelberg са били лидери в печатната индустрия във всяка област. Репутацията на Heidelberg сред световните печатари е уникална", каза Shigetaka Komori, председател и главен изпълнителен директор на FUJIFILM Corporation. "Силната им клиентска мрежа отваря важни нови възможности за най-съвременните мастиленоструйни технологии. С присъствието на Heidelberg на световния пазар, ние можем да представим нашите продукти на нови групи клиенти и да увеличим техния потенциал. С производственото ноу-хау на Heidelberg ще можем да подобрим иновациите и разработването на технологии, които ще открият нови пътища в дигиталния печат. Нашата авангардна мастиленоструйна технология, използвана от JET PRESS 720 например, придобива нов потенциал."

Heidelberg: "Нашата цел е да се превърнем в световен играч на пазара за цифрови печатни приложения."

"В Fujifilm ние открихме международно признат партньор с иновативна сила в ориентираните към бъдещето области - консумативи и мастиленоструйни технологии. Това бележи значителна стъпка напред в нашата корпоративна стратегия", каза Gerold Linzbach, главен изпълнителен директор на Heidelberg. "Предпечатните възможности на Fujifilm и техните технологии в областта могат да подобрят и разрастнат съществуващия бизнес. Нашата цел е да се превърнем в световен играч в растящия пазар за дигитални печатни приложения.
Заедно с Fujifilm можем да отговорим на нуждите на клиентите по-ефективно и по-бързо. В срок от три години ние си представяме продажбен потенциал за Heidelberg в дигиталния бизнес за повече от 200 милиона евро."
 
Източник: www.fujifilm.com
Преведе: Мария Шабанскаprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама