ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Стратегически алианс между Фуджифилм и Хайделберг

Стратегически алианс между Фуджифилм и Хайделберг

Понеделник, 14 Април 2014 ( прочетена 1711 пъти)


FUJIFILM Corporation, заедно с FUJIFILM Global Graphic Systems Co. Ltd. и Heidelberger Druckmaschinen AG ще бъдат партньори в областта на мастиленоструйния печат.

  • Глобалното стратегическо сътрудничество повишава потенциала в търговските и опаковъчните пазари
  • Heidelberg получава достъп до водещата на пазара масиленоструйна технология на Fujifilm, а Fujifilm ще използва силните страни на Heidelberg в инженеринга и производството
  • Синергия от използването на силата на продажбите и световната мрежа за обслужване на клиенти във всяка от двете компании

Двама световни играчи обединиха усилията си. Heidelberg, основен доставчик и партньор на световната печатна индустрия и Fujifilm, водещ производител на computer-to-plate (CTP) пластини, образуваха широк съюз, насочен към укрепването на съществуващия бизнес и създаването на платформа, за  привличането на нови клиенти в ориентираните към бъдещето пазари.

Алиансът има специален фокус върху създаването на следващото поколение продукти за атрактивния пазар за цифров печат и дава на двете компании достъп до модерните технологии на Heidelberg и Fujifilm, които те имат в областта на предпечатната подготовка. Посрещането на настоящите и бъдещите нужди на клиентите остава първостепенно за Fujifilm и Heidelberg, като двете компании продължават да насочват своите портфолиа към пазарните сегменти с по-голям потенциал за печалба и растеж.

Fujifilm: "Ние можем да създадем нови пазари с нашите най-съвременни технологии."

"Fujifilm и Heidelberg са били лидери в печатната индустрия във всяка област. Репутацията на Heidelberg сред световните печатари е уникална", каза Shigetaka Komori, председател и главен изпълнителен директор на FUJIFILM Corporation. "Силната им клиентска мрежа отваря важни нови възможности за най-съвременните мастиленоструйни технологии. С присъствието на Heidelberg на световния пазар, ние можем да представим нашите продукти на нови групи клиенти и да увеличим техния потенциал. С производственото ноу-хау на Heidelberg ще можем да подобрим иновациите и разработването на технологии, които ще открият нови пътища в дигиталния печат. Нашата авангардна мастиленоструйна технология, използвана от JET PRESS 720 например, придобива нов потенциал."

Heidelberg: "Нашата цел е да се превърнем в световен играч на пазара за цифрови печатни приложения."

"В Fujifilm ние открихме международно признат партньор с иновативна сила в ориентираните към бъдещето области - консумативи и мастиленоструйни технологии. Това бележи значителна стъпка напред в нашата корпоративна стратегия", каза Gerold Linzbach, главен изпълнителен директор на Heidelberg. "Предпечатните възможности на Fujifilm и техните технологии в областта могат да подобрят и разрастнат съществуващия бизнес. Нашата цел е да се превърнем в световен играч в растящия пазар за дигитални печатни приложения.
Заедно с Fujifilm можем да отговорим на нуждите на клиентите по-ефективно и по-бързо. В срок от три години ние си представяме продажбен потенциал за Heidelberg в дигиталния бизнес за повече от 200 милиона евро."
 
Източник: www.fujifilm.com
Преведе: Мария Шабанскаprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама