ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Стратегическо партньорство между Komori и Highcon

Стратегическо партньорство между Komori и Highcon

Четвъртък, 31 Август 2017 ( прочетена 982 пъти)






Komori ще предлагат довършителните решения на Highcon на европейския пазар. Сред тях е и дигиталното довършително решение Euclid III.

 

Стратегическо партньорство между Komori и Highcon

 

Komori Europe Corporation и Highcon Systems Ltd. сключиха стратегически договор за партньорство по отношение на продажбите. Komori Europe е в процес на инсталиране на дигитална машина за рязане и биговане Highcon Euclid III в графичния център на Komori в Европа в Утрехт, Холандия и ще продава цялата продуктова линия на Highcon във Франция, Италия, Великобритания и Холандия.

Цифровите довършителни решения на Highcon са перфектно допълнение към гамата офсетови преси на Komori. Те са съвместими с новата Impremia IS29 - листова UV мастиленоструйна печатна система с формат B2. Решенията на Highcon премахват забавянето в книговезването, като драматично намаляват времето за подготовка и позволяват бързо превключване между поръчките. Освен това, те осигуряват допълнителни опции за дизайна с възможността си за рязане в нестандартна форма, гравиране, персонализирано и изрязване. Очаква се скоро възможности да бъдат разширени и с Web-to-Pack решение за онлайн създаване на опаковки.

„Щастливи сме от това партньорство, което подчертава отдадеността на Komori да подкрепи клиентите си в развитието на успешни бизнес модели, които използват както офсетов, така и дигитален печат, от концепцията до крайния продукт. Убедени сме, че европейските ни клиенти ще могат да се възползват от съчетанието от възможностите на нашите две компании, което ще им помогне да предложат иновативни решения и по-кратко време за излизане на пазара,“ каза Peter Minis, маркетинг мениджър на Komori Europe.

Jens Henrik Osmundsen, вицепрезидент на глобалните продажби на Highcon, допълни „Вече имаме няколко общи клиенти и се гордеем, че Komori, със стогодишната си концентрация върху надеждността и качеството, разбират истинската стойност, която нашата технология ще даде на клиентите им, независимо дали в офсета или цифровия печат. Очакваме заедно да разширим клиентската база на Highcon."

Системата за цифрово рязане и биговане Highcon Euclid III ще бъде демонстрирана на събитие с отворени врати в графичния център на Komori в Утрехт на 4-и и 5-и октомври 2017,

Източник: komori.eu
Текста написа: Мартин Новев



print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама