ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Сублимационни гел-принтери SAWGRASS VIRTUOSO с 2 години пълна гаранция!

Сублимационни гел-принтери SAWGRASS VIRTUOSO с 2 години пълна гаранция!

Сряда, 15 Юли 2015 ( прочетена 3380 пъти)


За да предпазят бизнеса на клиентите си от имитации, представяни за оригинални сублимационни гел-системи, RICOH и SAWGRASS представят новите, фабрично проектирани за сублимация гел-принтери VIRTUOSO SG400 (А4+) и SG800 (A3+), с новите гел-мастила SubliJet-HD и безпрецедентната 2-годишна ПЪЛНА гаранция.

Сублимационни гел-принтери SAWGRASS VIRTUOSO

 

Появилите се на пазара имитации разчитат на голямата популярност, която системите за гел-сублимация RICOH-SAWGRASS придобиха през последните няколко години, заради непознатите дотогава надеждност и безпроблемност при работа. За да се възползват от имиджа и пазарната ниша, създадена от системите RICOH-SAWGRASS, имитаторите купуват обикновени офисни принтери RICOH, снабдяват ги с NO-NAME азиатски касети с мастило и ги продават на по-ниска цена, но без никаква гаранция, ICC профили и софтуерно осигуряване.
Самата концепция на сублимационните гел-системи RICOH-SAWGRASS, с безкомпромисно качество на печата, постоянни ярки цветове, липса на запушвания, удобен и интуитивен софтуер и пълна безпроблемност на експлоатацията, покрита с пълна гаранция, концепцията, с която тези системи пробиха на пазара и извоюваха водеща позиция в desktop сегмента, беше подложена на компрометиране.

Убедени от множеството положителни отзиви от реални клиенти и отличната репутация на системите RICOH-SAWGRASS и същевременно изкушени от по-ниската цена на имитациите, придружена от обясненията на продавачите им, че става дума за същото, но на промоционална цена, потенциални клиенти се сдобиват с нещо, което не покрива изобщо очакванията им за качество и надеждност, няма софтуер за печат и за управление на цветовете, няма никаква гаранция и, макар да изглежда сходно, всъщност няма нищо общо с това, което те са си представяли, че купуват.

За да гарантират, че потребителите ще получат това, което очакват, RICOH и SAWGRASS обособяват системите за сублимационен печат с гел-мастила в нов бранд - VIRTUOSO, който ще се продава единствено от упълномощени дистрибутори, сертифицирани за висококачествено пред и следпродажбено обслужване и екпертен сервиз.

VIRTUOSO е единствената в света desktop система за субламационен печат, която е изцяло проектирана фабрично като такава, осигурява възможно най-високото качество на печат, повторяемост на резултатите дори след години, възпроизвежда 26% по-ярки и наситени цветове, спрямо досегашната система (изобщо не коментираме имитациите), гарантира най-висока степен на надеждност и безпроблемност, обезпечава инвестицията с 2-годишна ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ. В софтуерно отношение има огрома стъпка напред - освен стандарния за RICOH/SAWGRASS PowerDriver, който се грижи за интуитивно управление на печата от всяко графично приложение, сега потребителите получават още нещо безплатно - софтуерът за дизайн и контрол на печата CreativeStudio. При това, без никаква промяна в цената, спрямо досегашната.

 

Сублимационни гел-принтери SAWGRASS VIRTUOSO

 


Какво е новото:

 • принтерите от серията VIRTUOSO се произвеждат от RICOH специално за сублимационни приложения, използващи новите сублимационни гел-мастила SAWGRASS SubliJet-HD. Те са фабрично проектирани и оптимизирани за това приложение, което гарантира, че през целия жизнен цикъл на системата - от зареждането на мастилата, през експлоатацията, до техническата поддръжка, потребителите ще получават качествени и предвидими резултати, високо ниво на надеждност и сигурност за възвръщането на инвестицията, колкото и малка да е тя.
 • новите мастила SubliJet-HD осигуряват увеличение на цветното пространство (или с други думи, на възможните за отпечатване ярки и наситени цветове) с цели 26%, при стриктен контрол на качеството и постоянството на параметрите.
 • усъвършенстван PowerDriver, който позволява лесен и качествен печат директно от разлините приложения - CorelDraw, Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign. Интуитивно управление на цветовете.
 • софтуерен пакет CreativeStudio(CS), съставен от Online Designer и Print&Colour Manager. CS Online Designer е фокусирано бърху продуктите, облачно базирано приложение за дизайн. Поектирано за употреба най-напред с мобилни утреойства - смартфони, таблити, лаптопи, то е съвместимо с всяка операционна система, тъч-скрийн устройство или браузър. Съдържа голяма база сток дизайни, монограми, фотографии и други елементи, база данни с формите и размерите на популярни продукти за декориране - Unisub, ChromaLuxe, SwitchCase, позволява съхраняването на дизайнете в облака, позволява сваляне на превю файлове за одобрение от клиенти, мощен и интуитивен WYSIWYG колор-мениджмънт. Макар CS Online Designer да няма претенциите на пълнфункционален пакет за дизайн, той покрива изцяло нуждите на дизайнера при проектиране на сублимационни декорации и спестява инвестиции в графичен софтуер и сток колекции, на стойност над 2000 Евро.


CS Print and Color Manager е desktop програма, която се инсталира на компютъра и позволява дизайните, проектирани с CS Online Designer да бъдат отпечатани на принтерите VIRTUOSO с възможно най-добро качество и с цветови корекции, съобразени с крайното изделие, което ще се декорира.

- ПЪЛНА 2-ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ - ако се има предвид, че до излизането на пазара на сублимационните гел-системи RICOH/SAWGRASS, идеята за каквато и да е гаранция на десктоп сублимационен принтер беше табу, то сега производителите стигат още по-далече. 2 години пълна гаранция означава, че инвестицията е защитена на 99% - за останалия 1% е добре да се направи застраховка срещу токов удар, природни бедствия и кражба. Предвид съвсем достъпните цени на оригиналните гел-системи, може да се приеме, че тази гаранция елиминира безпокойството и риска за техническата страна на бизнеса и потребителят може да се съсредоточи изцяло върху маркетинга и обслужването на клиентите.

 

Сублимационни гел-принтери SAWGRASS VIRTUOSOВ България системите VIRTUOSO се доставят и обслужват от FACTOR.BG. Допълнителните предимства, осигурявани от дистрибутора са:

 • демонстрационен център с всички актуални принтери и консумативи, напълно безплатно
 • постоянни складови наличности, както на принтери, така и на консумативи
 • незабавна безплатна доставка
 • дистанционна инсталация и обучение на оператор
 • оборотни принтери, в случай на необходимост от ремонт
 • периодични специализирани обучения с практическа насоченост Print Academy
 • безплатни телефонни и он-лайн консултации през периода на гаранцията
 • разнообразни висококачествени продукти за декорация на склад - чаши с гаранция 500 цикъла в миялна машина, Unisub, ChromaLuxe и SwitchCase продукти

За допълнителна информация, ценова оферта или демонстрация:
infor@factor.bg
0899 878319print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама