ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Сувенири - 10 практични съвета преди да поръчате

Сувенири - 10 практични съвета преди да поръчате

Вторник, 5 Ноември 2013 ( прочетена 4966 пъти)


Предлагаме ви кратък гайд, който да ви ориентира сред множеството фирми клиенти на каталога polygraphy.info.

Ето нашите съвети при избора доставчик на сувенири и брандирането им:

1. Не чакайте последния момент да поръчате вашите сувенири. Често клиентът поръчва в последния момент. Резултатът от това е, че няма да намерите точно избрания от него или от вас артикул и ще получите каквото е останало в склада. Вероятно и в количество, което няма да ви удоволетворява. Винаги имайте предвид, че за повечето сувенири е необходимо време за доставка и брандирането им.

2. Доверявайте се на фирми с традиции и склад с наличности. Много фирми предлагат сувенири само по каталог, който е общодостъпен в интернет и не разполагат с наличности и склад. Доверете се на фирми, на които това е една от основните дейности от поне две години и имат опит в доставките и поддръжката на складови наличности. Нашият съвет е да попитате за наличности на склад и време за доставка.

3. Брандирането на сувенирите изисква време. Предвидете го преди да обещавате, че преди Коледа всичко ще бъде ОК! Голяма част от сувенирите се брандират основно със сито или тампонен печат. И двата типа печат са сравнително (спрямо офсета например) слабо производителни, заради по-сложна подготовка на печат и несъвършенства на технологията. Представете си как ще са натоварени всички печатници (сито и тампон) в края на годината, когато всички ще желаят сувенирите им да имат лого на фирмата. Нашият съвет е да изберете за партньор фирма, която да предлага освен внос на сувенири, и брандирането им. Предполага се че така вашата поръчка ще бъде с предимство.

4. Поинтересувайте се как може да се брандира избрания от вас сувенир. Понякога може да се окаже, че имате повече от една възможност за брандиране.

5. Опитайте се да обясните на крайния клиент, че колкото по-опростен е дизайнът на брандировката на сувенира, толкова по-щастливи ще са всички. Всяко корпоративно лого трябва да има вариант в един цвят и това ще се отрази и на цената на клиента. Споделете това с него! Шареното не е предимство! Понякога си струва да се направи промяна в корпоративното лого, за да се пригоди за печат върху сувенири. Това ще спести време и най-вече пари.

6. Предвидете време за препечатване. За съжаление, понякога се случва. Често това става заради сгрешен корпоративан цвят, правописна грешка и пр. Нашият съвет е: внимание и контрол на процеса. Не очаквайте макет или пробен печат при брандиране със сито или тампон, но такъв е възможен при дигитален печат и лазерно гравиране. Задължително след като изберете сувенир, разгледайте мостра, не избирайте само по каталог в интернет, за да не останете изненадани в качеството.

7. Не подценявайте дигиталния печат при брандирането на сувенири. Възползвайте се от новите технологии, каквото и да ви твърдят традиционалистите в бранша. Само с дигитален печат можете да брандирате точно толкова сувенири, колкото желаете, без да се съобразявате с минимални бройки. Имайте предивид, че в България има достатъчно дигитални машини, които могат да ви предложат тази услуга. Съобразете се че за разлика от дигиталния печат на листовки и дипляни, тук се изисква доста повече време за подготовка и няма как да бъдат брандирани сувенирите ви в деня на поръчката, колкото и малко да са те.

8. Екоманията. Еко сувенирите са на мода. Ако ви е трудно да изберете сувенир, то се доверете на еко сувенирите. Те са актуални винаги.

9. Избирайте по-често европейски производители. Това е изцяло фенски съвет от нас. Разбира се, не всичко от Китай е некачествено, а и ценово стоките от там са по-конкурентни, но въпреки това ви препоръчваме да изберете европейски производители, когато цената ви устройва.

10. Търсете нестандартни сувенири. Така ще впечатлите много повече клиентите си, отколкото ако предложите за сувенири химикалка или пепелник.

Вижте нашите препоръки за фирми, които предлагат сувенири и техните каталози:

Агенция за печатна и сувенирна реклама ИВЕЛстилМ
Внася рекламни еко сувенири. Онлайн каталозите са много удобно тематично разделени. Можете да ги разгледате тук: www.mypromogift.co.uk

Вижте специализирания сайт за еко идеи на ИВЕЛстил: www.greenlinebg.eu

 

Бай Сърпрайз ООД
BY SURPRISE е утвърдена на пазара рекламна агенция в областта на сувенирната и предметна реклама. Член на PSI Germany – Promotional Product Service Institute и БАКА /Българска асоциация на комуникационните агенции/. By Surprise разполага с магазин, който предлага сувенири и подаръци в единични бройки или малки тиражи.

На сайта на фирмата можете да намерите: Общи Каталози, Специализирани каталози, ВИП каталози, Коледни каталози. Вижте всички онлайн тук.


Джей дизайн
Внася и предлага рекламни и промоционални сувенири. Член на професионалната организация PSI - Promotional Product Service Institute. Разполага със собствена печатна база. На сайта им можете да намерите подробно описание по категории на предлаганите продукти със цени. Продуктите са с описано възможно печатаемо поле и препоръчителен вид печат, с който могат да се брандират. На сайта можете д авидите подробна информация за над 4000 продукта!!!

 

РЕВЕРК ПРИНТДИЗАЙН

Печат на чаши, брандиране и доставка на изделия от стъкло, порцелан, керамика, текстил, пластмаса, силикон, метал. Висококачествен ситопечат, директен UV печат, трансферен, ротационен, сублимация. Печат на парфюмерийни, козметични и фармацевтични опаковки.

 

Радев Принт ЕООД

Директен и трансферен текстилен ситопечат печат. Тампонен печат на сувенири и различни детайли. Ситопечат – плосък и ротационен. Топъл печат - плосък и ротационен. Разполагаме с модерна база и добре обучен екип с дългогодишен опит в предлаганите услуги. Наши клиенти са основно рекламни агенции.

 

САРК Дизайн и Инженеринг ООД

Обемните стикери са чудесен сувенир и рекламен елемент промотиращ дейността ви. Сарк Дизайн и Инженеринг са експерти в изработката им и могат да ви предложат различни вариант. На сайта им можете да направите запитване или директна поръчка.

 

ПираПринт

Сублимационен печат върху полиестерен текстил и трикотаж. Ситопечат върху текстил и трикотаж. Бродерия, апликация и паети върху текстил и трикотаж.

 

Хермес Гифт ЕООД

Поддържа на склад големи количества тениски, блузи поло, ватирани блузи, суичъри, якета, шапки и други. Изключителен представител на водещата европейска марка за рекламен текстил JHK за България, както и един от най-големите вносители на текстилния бранд Keya. Фирмата има собствена печатница с големи производствени мощности за сито, тампонен, трансферен и директен дигитален печат. Вижте тук линк към каталога с наличностите тук.

 

Рекламна агенция | Дигитална печатница S360
На сайта на рекламната агенция можете да намерите описание на сувенирите, които предлагат и онлайн каталози, които ще улеснят избора ви. Това, което ги различава е, че те ще ви предложат и брандиране на сувенирите в собствена печатна база, разполагат и с така удобния директен дигитален печат върху сувенири. Възползвайте се от услугата.

 

Хера адвертайзинг ООД
Производство на: Обемни стикери, значки и ключодържатели, рекламни магнити и стенни часовници, знаци по Безопасност и здраве при работа. Можете да разгледате каталозите им със значки, ключодържатели и др.

 

Списък с всички предлагащи сувенири можете да видите тук.

Препоръчваме ви следните фирми, които могат да брандират вашите сувенири според видовете печат:

Ротационен ситопечат(химикалки, чаши).

Ситопечат

Тампонен печат

Дигитален печат - принтери за директен печат върху сувенири

Лазерно гравиране

Сублимация

Печат върху текстилНаписа: Пламен Давидов


Можете да изпратите масово запитване до всички препоръчани по-горе фирми за сувенири, чрез системата www.bgoferta.info от този линк. 

Ако имате въпроси и нужда от препоръка, не се колебайте да се свържете с нашия администратор:
тел.: 0878 100 148print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама