ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Съвместен проект за изкуствен интелект на SAi и Оксфордския университет

Съвместен проект за изкуствен интелект на SAi и Оксфордския университет

Вторник, 21 Май 2019 ( прочетена 608 пъти)


Водещият доставчик на софтуерни решения за широкоформатен дигитален печат и CNC решения ще си партнира с Оксфордския университет в проект за разработване на софтуерно решение, подпомагано от AI.

SAi и Оксфордския университет

 

В началните етапи на проекта Факултетът по инженерни науки ще използва акумулирани данни, за да определи общите тенденции и поведение на хората, които работят в областта на широкоформатния печат. Ако се появят ясно изразени модели, в бъдеще на пазара ще се появи софтуер, който помага на компаниите в областта на широкоформатния печат да създават дизайна на продуктите си.

Потенциал за ускоряване на работния процес и намаляване на разходите
Проектът цели да удовлетвори засилената потребност на производителите на широкоформатен печат за намаляване на времето в етапа на дизайна. Софтуерът, замислен в проекта може да послужи за вдъхновяване на дизайнерите с предложения, включително за шрифтове, изображения и оформление, които да бъдат осигурени от изкуствения интелект. Това може да спести много време и разходи.

„Изключително развълнувани сме от потенциала на този AI проект да въведе нови технологии във широкоформатния печат. В крайна сметка, целта е чрез иновации да направим живота на клиентите си по-лесен, това е целта на SAi,“ каза Gudrun Bonte, вицепрезидент на продуктовия мениджмънт в SAi.

„Бизнесите често се сблъскват с фаза на създаване на дизайна, много малка част от която се заплаща от клиента. С помощта на изкуствения интелект, компаниите ще могат да пестят ресурси и време от процеса на дизайна. Това ще им позволи да се концентрират върху увеличаване на печалбата и източниците си на приходи.“

Източник: пресинформация на SAi
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама