ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet С Mobile Print печаташ отвсякъде.

С Mobile Print печаташ отвсякъде.

Сряда, 5 Октомври 2011 ( прочетена 1241 пъти)


Xerox България в партньорство с Adcom представят решението на Xerox за мобилен печат по време на изложението Print Imaging & Sign Expo.

Доскоро офисният печат беше възможен само от преносими и стационарни компютри. Сега - от всяко устройство, с което потребителят има достъп до пощата си, като смартфон, таблет, лаптоп или стационарен компютър, при това лесно, удобно и сигурно. Няма нужда да бъдат инсталирани драйвери или други софтуерни инструменти. С решението Mobile Print на Xerox всеки може да контролира как, кога и къде печата.

IDC очаква броя на мобилните служители да нарасне от 919,4 милиона през 2008 г. до повече от 1,9 милиарда през 2013-та, съставлявайки почти 35% от работната сила по света.

За да отпечатат своите документи “в движение”, потребителите просто изпращат файл по имейл в оригиналния му формат - Microsoft Word или Adobe PDF. Веднага след това потребителят получава по имейл код за потвърждение, след което документът се изпраща за печат през защитена връзка до всяко мултифункционално устройство с разширяема интерфейс платформа (Extensible Interface Platform® - EIP). EIP е уеб базирана технология на Xerox, която позволява лесно създаване на софтуерни приложения за персонализиране и опростяване на работния процес.

Решението Xerox Mobile Print се инсталира на частния сървър на компанията, за да бъде в пълна съвместимост със съществуващата инфраструктура за IT сигурност.

Технологията на Xerox за мобилен печат предоставя:
• достоверно и точно конвертиране на Microsoft Office® документи, без опасност от загуба на данни;
• преглед на документите за печат;
• лесен и удобен избор на печатните настройки през мултифункционалното устройство.Решението за мобилен печат на Xerox ще бъде демонстрирано на щанда на Адком (№ C5) в Интер Експо Център, от днес до 8-ми октомври. По време на изложението всеки посетител ще може да изпробва услугата, достъпна чрез мултифункционалната система Xerox WorkCentre 7545.

Източник: xerox.bg
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама