ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet ТЕПЕДЕ България поема представителството и сервиза на TECKWIN

ТЕПЕДЕ България поема представителството и сервиза на TECKWIN

Четвъртък, 18 Януари 2007 ( прочетена 1417 пъти)


ТЕПЕДЕ интегрира в портфолиото си цялата продуктова гама от широкоформатни машини на фирма TECKWIN, започвайки с 2,5 м. Tecklight до 3,2 м. широкия UV- принтер и ще ги предлага като цялостно решение в комбинация с ТЕПЕДE Color Booster „powered by Caldera” и собствените си медии за постигане на оптимално качество.

Teckwin, един признат на световния пазар производител на широкоформатни принтери със седалище Шанхай и ТЕПЕДЕ договориха сътрудничество за дистрибуция на широката гама машини, в страните с ТЕПЕДЕ представителства (Холандия, Белгия, Германия, Чехия, Хърватска, България, Словакия, Унгария и Австрия).
Всички машини на Teckwin са изключително стабилно конструирани в съответствие с модерните инженерни тенденции и дизайн. Уникалното при тези машини е външното управление с обикновено PC. Главите и по-важните агрегати и части са изключително от известни, световни производители. Принтерите имат и някои особени характеристики като:
Gutter – улей за печат на мрежи, специално светлинно устройство спомагащо печат на беклит медии, възможност за двустранен печат. Особено внимание заслужава също и качеството на печатвърху хартии със син гръб и възможноста да се печатат 2 ролки една до друга наведнъж.
В сферата на UV-печата, TECKWIN предлага една хибридна машина, печатаща на плоскости до 15 мм. или от ролка на ролка и също така друга плоскопечатна машина с вакумна маса (2,4 респективно 3 м. ширина) за индустриални приложения и максимална дебелина на плоскостите от 50 мм.За повече информация посетете обновеният ни сайт www.tepede-bg.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама