ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet ТЕПЕДЕ предлага за продажба нови модели SEIKO Color Painter

ТЕПЕДЕ предлага за продажба нови модели SEIKO Color Painter

Четвъртък, 18 Декември 2008 ( прочетена 2778 пъти)


След успешното изложение EXPO PRINT&IMAGING, провокирало огромен интерес и запитвания, ТЕПЕДЕ България има удоволоствието да Ви съобщи, че сега новият SEIKO Color Painter H-104s е наличен и в друг размер – 74”.

„По-малкият брат”  - SEIKO ColorPainter H-74S – притежава същото качество на печат – 720х720dpi, същите зашеметяващи максимални скорости при 4 цветната конфигурация – до 100м2/ч, и същите брилянтни цветове при 8 цветната конфигурация – CMYKGreyLcLmLgrey. И всичко това в принтер с максимална ширина на печат 1,87м! Двете машини разполагат с USB2.0 интерфейс за високоскоростна комуникация и могат да бъдат управлявани с RIP ONYX или RIP CALDERA – базирани съответно на  MS Windows и Linux.

Ето някои от уникалните характеристики на новата концепция на SEIKO:
Плавни преливки - сивото и светло сивото от комплекта мастила разширяват гамата на останалите 6 цвята и така подобряват плавността на преливките при печат на човешка кожа, светлосенки, светлоотразителни, метални повърхности и др.
Високочестотни инкджет глави с Multi- Drop Technology - изключителна наситеност на цветовете, дори и при най- високата скорост на печат. Това е възможно благодарение на високочестотното “изстрелване” на капката и Multi- Drop технологията, която представлява полагането на капки с различна големина с цел максимална плътност на мастилото и равномерност на изображението.
Smart- pass технология - разработената от SEIKO I Infotech технология оптимизира полагането на капката pass-to-pass , в резултат на което се постигат плавни spot цветове и градиенти. Практически се получава печат без бендинг.
Автоматична настройка на главите- Color Painter засича дебелината на медията и според това главата автоматично се регулира във височина, осигурявайки  максимално качество на печата.
Мастилници с вместимост 1,5л и вторични резервоари -  “Mild” солвентните мастила се предлагат в   “торбички“ (нехарактерна, но екологично обоснована форма за съхраняване на мастилото), която позволява лесна смяна на мастилата. Вместимостта от 1,5л. за глава намалява необходимостта от презареждане с мастило, а  вторичните резервоари помагат  печатния процес да продължава докато се сменят мастилниците.
Двустранен печат – принтерът дава възможност за прецизен двустранен печат, чрез изпечатване на марки.
Опционално се предлага улей за печат на MESH.
Накрая и накратко: новият ColorPainter не е старият, а концептуално нов модел, разработен изцяло и само от SEIKO I Infotech.

Поръчки и заявки и за двата принтера могат да се правят веднага, като доставките за Европа на ColorPainter H74-S ще започнат в края на м.Януари 2009г., а за ColorPainter H104-S вече са факт!

ТЕПЕДЕ България ЕООД е изключителен представител на SEIKO I Infotech за България.

Източник: ТЕПЕДЕ България ЕООД


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на режещ плотер
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор Дигитални машини
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама