ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Тапет или графика на стената

Тапет или графика на стената

Сряда, 31 Юли 2013 ( прочетена 3549 пъти)


Katana Wallpaper e специален материал, който ни позволява да бъдем различни вкъщи или с нов коз в бизнеса.

Свидетели сме на все повече нарастващото желание на хората да запазят и покажат своята индивидуалност. Стремежът ни да превърнем дома си в място, отразяващо нашата същност, интереси, възгледите ни за живота и за това кое е ценно. Все повече се завръщаме към неща, които отдавна сме заклеймили като морално остарели. Тапетът е вече с нов имидж и по-популярен от всякога.

Търсенето надвишава всякакви очаквания. И ако допреди можеше да кажеш „А, да това е мотив за кухня!” или „Ето, това е за спалня!”, то сега разнообразието на десените е невероятно голямо. Тапетът вече е забавен, екстравагантен, ретро или ултрамодерен, авангарден или с нежни, елегантни мотиви. Много известни дизайнери концентрират енергия си в търсене и създаване на нови модели и колекции.

Усъвършенства се производственият процес, правят се откритията в областта на използваните материали и техните свойства. В изработката на тапета се включват дигиталният широкоформатен печат и новите компютърни технологии. Медиите, предоставят брилятно качество и реализъм на изображението, усещане за обем и плътност.


Тапетът, белият лист на въображението ни, вече е истински коз сред изразните средства на съвременното изкуство и бизнес.

Тапетът вече може да говори.


Да разкаже за любовта ни към изкуството.За любим спорт или емоция.
Дори да превърнеш дома си в своя арт сцена.Компанията Legacy of Legends, използва тапет, за да покаже че носи наследството на спортните легенди в името на благотворителността.

Тапетът се включва и в бизнеса,за да подкрепи и защити бранда или професионалната идентичност, клиентът да почувства сигурност аз доставчика, партньорът - за коректността на деловите отношения.

В училището:Творби на ученици, наградени за успехи в областта на изобразителното изкуство, са сканирани и чрез широкоформатен дигитален печат са претворени в медал и мотив за останалата училищна общност.Домани Студио в Чикаго, за които смесването на изкуството и технологиите би довело до най- истински и трайни интерактивни преживявания, декорира стена в офиса си с тапет със собствените им творби.А в клуба на Тексаските рейнджъри е пренесено цялото бейзболното игрище.

Музеят В Цюрих избира тапета като средство, с което да се представи първата голяма изложба на китайския художник, фотограф, политически активист Ал Вейвей и неговият поглед за унищожението на архитектурата в Пекин в името на прогреса. Това са стотици снимки, блогове и обяснителни есета.

Служителите от технически департамент трябва да изберат правилната медия, за да запазят въздействието на изображенията и те да не бъдат изгубени при една лоша репродукция, предвид това че ще бъде използвано цялото пространстовото на стените на музея.

Изборът е Katana Wallpaper в комбинация с принтери от серията Stylus Pro на Epson на 9900 и 11880.
В резултат на разнообразието и комбинацията от изображения, както и от размер им и формта на представяне, зрителят бива много по-интензивно изправен пред поставените теми.

Предимствата на медията, довели до изборa и, са:

  1. атрактивна структура
  2. добра стабилност по отношение на запазване на размера – в мокро и в сухо състояние
  3. отлични резултати по отношение на качеството на отпечатване
  4. гладка повърхност
  5. възможността да се прикрият малки пукнатини и неравности по стените
  6. лесно поставяне и отстраняване, след края на изложбата, и възможност да бъдат пренасяни и използвани отново.
  7. Подходяща е за всякакви широкоформатни принтери, работещи с мастила на водна база.

За повече информация и безплатни мостри:
www.factor.bg
info@factor.bg
тел.: 0896/  738 700print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама