ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Тествайте безплатно фотографския печат със ZBE Chromira 50

Тествайте безплатно фотографския печат със ZBE Chromira 50

Сряда, 8 Април 2009 ( прочетена 1942 пъти)


За да ви убедим в уникалните качества на RGB печатната технология с нашия фотопринтер ZBE Chromira 50, предлагаме на първите 100 клиента, които пожелаят да опитат нашата услуга, по един безплатен отпечатък на изображение с формат до 42/60 см.

При технологията на принтерите Chromira не се използват мастила, а светлината на лазерни диоди, която формира изображението върху светлочувствителна хартия, която след това се проявява по химически път. Всъщност по принципа си на работа нашата машина е един дигитален минилаб, само че размерът на отпечатъка е до 127 см на ширина и практически без ограничения в дължината.

Качеството на изображенията и балансът на цветовете (особено при черно-бели изображения) са непостижими за никоя печатна технология, базирана на мастила, а цените, които можем да предложим с нашия фотографски печат, са най-добрите за висококачествен голямоформатен печат въобще.

Разнообразието от фотохартии включва гланц, мат и лустър с ширина 76 и 127 см (използваме професионални фотохартии с марките Fuji и Tura), а в момента работим по въпроса да започнем печат и върху транслуцентен материал на Fuji, с който могат да се произвеждат най-красивите беклити на планетата - с ярки цветове и непостижим за другите технологии контраст.

За да ползвате правото си на безплатен тест, моля регистрирайте се в нашия сайт на адрес www.vertinet.com/chromira и ни изпратете файл с ваша любима снимка или колаж с размер до 42/60 см, за да се уверите в непостижимите за която и да е друга технология ниво на детайл, баланс на цветовете и липса на всякаква структура на точките, изграждащи изображението.

Препоръчителна резолюция: 200-300 dpi
Цветен модел: 8-bit RGB, може и с ICC профил
Файлов формат: TIFF, JPEG (поддържат се само растерни формати)

Начало на промоцията: 3 април (петък)

Край: при достигане на лимита от 100 безплатни теста, но не по-късно от 10 април (петък)

Получаване на тестовите копия: на 15 април, на откриването на магазин ВертиАрт на ул. Цар Асен 120 в София или след това - от централния ни офис на ул. Криволак 8.

Източник. vertinet.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама