ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Технологиите в рекламното производство на COPI’S

Технологиите в рекламното производство на COPI’S

Сряда, 14 Септември 2016 ( прочетена 796 пъти)


 B2B форумът за печатни и рекламни технологии отваря врати от 5 до 7 октомври.

Тази година B2B форумът за печатни и рекламни технологии COPI’S ще събере над 110 компании в Интер Експо Център - София, които ще покажат както интересни разработки от дейността си, така и продукти, наложили се на европейския пазар.

Темите са повече от разнообразни – от софтуерни програми и 3D прототипиране, през печата върху стъкло, до брандирането на предмети в интериора и текстила.

Ето и няколко акцента от новите решения и материали в рекламното производство, които показват разнообразието на пазара и ще бъдат представени на изложението.

Български софтуер с лидерски позиции на световния пазар

Притежава интегрирани библиотеки с кутии, опаковки, дисплеи, папки, етикети, сложни мебели и структури от картон, които улесняват и ускоряват процеса по изготвянето на желания дизайн.

EngView Package & Display Designer Suite е 2D и 3D програма, разработена с цел да улесни процеса по конструиране, дизайн и производство на опаковки и дисплеи.

Продуктът е собственост на българската софтуерна компания ЕнгВю Систем, която разработва системи за производството на опаковки и дисплеи. Фирмата работи с гиганти като Heidelberger Druckmaschinen, Canon, Haikon, Aristo и др.

 

Дизайн върху стъкло

Технологията е подходяща за всякакви пространства – за интериорен дизайн или идеи за декорации, без значение дали са вътрешни или външни, а изображенията винаги изглеждат като чисто нови, с възможност за резолюция до 1440 DPI.

През последната годината J Point се занимават освен с основната си дейност –широкоформатен печат, и с развитието на печата върху стъкло.

По време на изложението фирмата ще покаже и приложенията на разтегливия текстил, който е подходящ за обличане на конструкции, колони и др.

Управление на полиграфски процеси

Софтуерът е подходящ за различни видове печат и съдържа калкулатор за изчисляване на полиграфските разходи на всички видове печатни издания.

В допълнение Софтуерът Гутенберг 2000 на Студио Мегавижън намалява загубите на работно време и разхищението на материали, като проследява всяка стъпка от пътя на поръчката – от запитването на клиента, през изготвянето на оферта и печат, до доставката и фактурирането.

Принтери и печат

По време на изложението ще могат да се наблюдават демонстрации и на различни видове принтери, брандиране на предмети в интериора и текстила.

Тази година Cantek ще обърне специално внимание на едни от най-актуалните решения за дигитален листов и широкоформатен печат с марките Canon и Ricoh, а фирма Дилком България ще представи пълноцветен принтер за печат на етикети на ролка.

Ще могат да се видят и новите светлоотразителни рекламни раници и хартиени чанти с офсетов печат на Екстрапак, както и новата колекция рекламни и фирмени облекла на марката JAMES HARVEST от фирма ХРИМА.

Изложението е с вход свободен и ще бъде отворено от 5 до 7 октомври, от 10.00 до 18.30 ч.print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Artwork and Prepress Specialist (packagi...
гр. Пловдив
фирма КТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕАД

Оператор на машини за довършителни проце...
гр. София
фирма ДотБрейн

Началник смяна
гр. Пловдив
фирма БУЛВЕСТ ПРИНТ АД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама