ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Технологични иновации в щанцоването от Rollem

Технологични иновации в щанцоването от Rollem

Петък, 15 Юли 2016 ( прочетена 1037 пъти)






Новият клас флексо-магнитни ротационни щанцоващи машини (IS5 и IS7) от Rollem предоставят допълнителни възможности на пазара за листов печат, малки тиражи етикети, опаковки и пощенски приложения.

 

Подготовките се правят за минути, а скоростта им на работа достига до 5000 листа в час. Почти неограничено е портфолиото от продукти, което може да се произведе с тях: етикети, сгъваеми картонени опаковки, папки за презентации, магнити, POP дисплеи, поздравителни картички, карти за събития и много други.

Моделът IS5 е с максимален работен размер на субстратите до 38/51 см и един работен цилиндър. Дълбочината на прорязване се регулира опростено, в зависимост от дебелината на използваните медии. Стандартно моделът е оборудван с въздушна система за подаване на листата и регистрационна система за движението. Като допълнителен модул се предлага устройство за премахване на отпадъчната част след изрязване, което позволява бъдеща преработка, като сгъване и лепене. За последните се предлага модул, който може да бъде комбиниран с модела IS5 в поточна линия.

Моделът IS7 позволява работа с медии до формат В2 и два работни цилиндъра – горен и долен. Като допълнителна опция се предлагат специални пръстени, чрез които се променя точката на стабилизиране и по този начин се предотвратява изместване при рязането, например при дълги прави линии. Също както и при по-малкия модел, и за IS7 се предлагат допълнителните модули за премахване на отпадъците, сгъване и залепване. Може да видите как всички те работят в една поточна линия в следващото видео:



Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.rollemusa.com



print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама