ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Това, което виждате, е това, което отпечатвате!

Това, което виждате, е това, което отпечатвате!

Вторник, 4 Декември 2018 ( прочетена 1141 пъти)


Най-новата AccurioPress на Konica Minolta печата в sRGB. Konica Minolta намери тайната за отпечатване на огромна част от цветовата гама sRGB с най-новото поколение тонер High Chroma, което позволява по-точното възпроизвеждане на цветовете, които графичните дизайнери създават на екрана на компютъра си.

AccurioPress C83hc

 

Konica Minolta AccurioPress C83hc използва четвърто поколение High Chroma тонер. С нея можете да постигате невероятно ярки цветове, иначе абсолютно невъзможни с конвенционалните четирицветни дигитални печатни преси. Също така пресата симулира по-голям обхват от скалата на спот цветове. С AccurioPress C83hc ще можете да доставяте на клиентите си качествени отпечатъци, които изпъкват от тези на конкурентите ви. Вече няма непостижим цвят!AccurioPress C83hc впечатлява и със способността си да отпечатва с изключителна точност различните тонове, което означава край на проблемите с постигането на корпоративни цветове. Освен това изключителното качество на печат се допълва с ниска себестойност, което я прави единствена по рода си на пазара в България.

Графичните дизайнери днес са изправени пред повече комуникационни канали от всякога - печат, добавена реалност, онлайн и т.н. Постигането на еднакви цветове във всички тези канали се оказва голямо предизвикателство. AccrioPress C83hc на Konica Minolta дава решение на този проблем с най-близкото възможно съвпадение на цветовете из всички тези физически и електронни медии.

AccurioPress C83hc на Konica Minolta включва интегриран модул за управление на цветовете IQ-501, което намалява времето за производство чрез функции като автоматична регистрация лице/гръб и автоматично създаване на профили за печат. Мониторингът в реално време позволява настройки в движение, което спомага за намаляване на макуатурата и разходите. AccurioPress C83hc е съвместим с медии до 350 гр и има вакуумна система за подаване на хартия. Има възможност за банер печат до 1300 мм и автоматично двустранно отпечатване на медии до 762 мм.

Повишеният капацитет на хартията до 15 390 листа от 11 тави дава възможност да се пуска продукция дори и през нощта, без някой да е там.

Калин Димитров, консултант производствен печат в Коника Минолта България, заяви: "С новия AccurioPress C83hc е по-лесно да пътувате между двата свята на CMYK и RGB, за да възпроизведете каквото и да очаква вашият клиент. Тя възпроизвежда по-голяма част от RGB гамата от всякога. Освен стандартните печатни продукти, печатниците могат да се различават, като осигуряват по-ярки отпечатъци и увеличават собственото си портфолио. С най-висока гъвкавост на медиите и професионално модулно довършване, това е идеалното решение за всяко дигитално студио и рекламна агенция."

 

AccurioPress C83hcПовече информация: Коника Минолта България
Профил на Коника Минолта България в онлайн каталога Полиграфия Инфоprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт за обслужване на клиенти
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител за оператор на широкоформатен и...
гр. София
фирма Прес Продукт Лайн ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама