ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Топ 5 на най-атрактивните щандове на Принт Ком

Топ 5 на най-атрактивните щандове на Принт Ком

Вторник, 12 Юни 2007 ( прочетена 4402 пъти)


Тази година вместо стандартните новини от изложението Принт ком, решихме да разгледаме панаира от гледна точка на посетителите.

В нашата редакция направихме мини класация на най-атрактивните фирмени щандове. Подчертаваме атрактивни, а не разположени на огромна площ или с показани големи и скъпи машини и оборудване. Това е нашият поглед към изложението, вместо скучната и суха статистика за броя на изложителите, съотношението български и чужди фирми, кой е открил и закрил събитието и подобен тип подробности, които можете сами да откриете в уеб сайта на Принт ком.Първо място
Билборд принт – последователни във визията на всички изложения в последните две години, отново ни изненадаха приятно с атрактивно съчетание на цветове и светлини. Вижте щанда тук.

Второ място
J Point – отлично първо представяне на панаир. Дигиталната печатница показа на всички, че за да бъдеш стилен не ти трябва огромна площ, сложни конструкции и десетки притурки към щанда. Вижте щанда тук.

Трето място
Дунав прес – игра на цветове /черно и оранжево/, никакви излишни и разсейващи елементи. Семпъл и изчистен щанд. Вижте щанда тук.

Четвърто място
TorbaOne – до този щанд ни заведоха малките розово-зелени торбички, които голяма част от посетителите разнасяха из панаирната палата. Пример как да превърнете една скучна и бяла конструкция в закачлив щанд, в който има нещо весело, дори детско /което в никакъв случай не пречи на бизнеса/. Вижте щанда тук.

Пето място
Бар „Печатар“ - превърнал се в традиция за Принт ком, тази година барът ни се видя още по-голям и по-стилен. Колегите от фирма Интерграфик заслужават поздравления за идеята, която ще бъде актуална на всяко изложение. Наздраве! Вижте щанда тук.


Вижте снимки на повечето фирмени щандове ТУК.


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама