ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Тотем Груп ЕООД е новият дистрибутор и сервизен партньор на EFI

Тотем Груп ЕООД е новият дистрибутор и сервизен партньор на EFI

Вторник, 2 Април 2019 ( прочетена 1935 пъти)


В края на 2018 EFI реши да засили присъствието си на българския пазар като избра още един дистрибутор и сервизен партньор в лицето на Тотем груп ЕООД.

Тази новина беше анонсирана на специално събитие в Брюксел, в централата на EFI.

 

 

Стане ли въпрос за високи технологии, иновативност и оптимизиране на производствените разходи, заслужената лидерска позиция в това отношение се пада на EFI (Electronics For Imaging) - компания с над 20 годишна история, базирана в Силициевата долина, водеща в световната трансформация от аналогови към цифрови печатни решения, стигащи нови измерения. От най-добрите софтуерни решения до супер широкия формат, от най-ниската цена на квадратен метър до най-автоматизираните индустриални процеси, от текстила до керамичните плочки - EFI има всичко нужно за изпълнението на безупречен и високо ефективен печатен процес.

 

 

За целта, EFI не спира да разработва революционни технологии за успешно производство. Широката гама принтери и мастила, в комбинация с гъвкавия софтуер, спомагат за трансформирането и оптимизирането на целия производствен процес, следствие на, което се повишава конкурентоспособността и производителността на фирмите ползващи тяхно оборудване.


Екипът на EFI се състои от повече от 3 000 служители в над 50 офиса по целия свят. Всички от EFI са фокусирани единствено и само върху едно нещо: растежа и успеха на своите клиенти в сферата на дигиталния печат. Ето защо десетки милиони специалисти от печатния бранш, в световен мащаб, се обръщат именно към EFI, за да стимулират техния успех.

 

 

Повече от една трета от световните високопроизводителни широкоформатни принтери, които се произвеждат днес, са част от богатото продуктово портфолио на EFI, което включва брандове като VUTEk, Matan и Reggiani. Любопитен също така е и факта, че EFI е и най-големият производител на UV мастила в света и първи въвежда Green LED технологията в UV печата. По света има почти 20 милиона потребители на EFI Fiery сървъри, което прави марката водеща в световен мащаб.

 

 

Източник: Тотем груп ЕООД

 print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама