ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Триумфално начало на изложението FloraDecora

Триумфално начало на изложението FloraDecora

Четвъртък, 23 Февруари 2017 ( прочетена 1203 пъти)


67 изложители и повече от над 10 700 посетители на изложенията Floradecora и Christmasworld.

Изложенията се проведоха на 27-31 януари 2017 в изложбения център Messe Frankfurt. Партньор за България на изложбения център е Интер Експо център.

 

 

Иновации, нови продукти и идеи - изложбеният център събра в 11 палати четири международни илзожения, които определят тенденциите - Christmasworld, Paperworld, Creativeworld. Floradecora.  За успеха на изложбите говорят самите цифри - общо 2 938 изложителя от 63 държави и над 85 400 посетители от 154 държави.

 

 

 

 

 

 

 

FloraDecora
2017 е премиерата на новото изложение за цветя и озеленяване. Макар и събрано в една палата, изложението е пиршество за сетивата, което има голям потенциал да се превърне в място, определящо тенденциите в озеленяването. Изложителите декларираха задоволството си от постигнатите резултати и установените бизнес контакти.


Floradecora събра всички участници в бизнеса с озеленяване, което им помогна да изненадат потенциалните си клиенти като създадат атмосфера и да им покажат цялостни концепции и нови идеи в озеленяването и декорацията. Профилът на изложителите беше: търговци и производители на рязани цветя, вътрешно озеленяване, балконски растения, луковици, декоративна зеленина, керамика, дърво и сандъци за цветя. 

Тенденциите на FloraDecora
Творчество и изненада - въздействието на цветята е в изненадата. Цветовете - предимно роза, лилаво, прасковено и нежно жълто. Тенденциите при цъфтящите растения е да доставят наслада в градската джунгла, а озеленяването да дава глътка свеж въздух около нас.

 Christmasworld
Пищната палитра от цветове на изложението определя тенденциите за следващата Коледа - топли медни отенъци, злато, снежно бяло, пищно червено и релаксиращи нюанси на синьо, които придават приятна и спокойна атмосфреа, но изглеждат празнично. Коледната култура на Европа е навсякъде чрез стари, традиционни и съживени предмети, сувенири и осветление.

 


Тенденциите на Christmasworld
Vintage
е тенденцията за 2017 в света не само на Коледните продукти, но и на сувенирите и декорацията за дома през останалите сезони.


Вижте повече за изложението Paperworld.

Специални благодарности на Интер Експо център и Messe Frankfurt за поканата.

Автор: Деси Тодорова

 

 

 print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама