ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Три дигитални машини и едно CTP са продали Вълканов Трейд само за месец.

Три дигитални машини и едно CTP са продали Вълканов Трейд само за месец.

Вторник, 13 Март 2012 ( прочетена 2539 пъти)


През януари тази година Вълканов Трейд продаде три дигитални машини от цветната серия на Коника Минолта. Успешният месец за компанията приключи и с продажбата на CTP Screen PT-R 4000. Според доставчика, клиентите, избрали оборудването, са заложили на три неща: бърза възвръщаемост, изгодни условия за плащане, сигурен сервиз.

Печатница Аси принт се сдоби с чисто нов Bizhub PRESS C 7000.
Вече 15 години тя предлага качествени печатни и книговезки услуги, както и изделия от PVC. 
Разполага със затворен цикъл за изработване на книги с мека и твърда подвързия. Oт 2011 има  собствено студио за дизайн. А от 2012 използва и възможностите на Bizhub PRESS C 7000.  Академичното издателство „проф. Марин Дринов” – един от най-големите издателско-полиграфически комплекс за научна книжнина,  речници, справочници и енциклопедии се сдоби с Bizhub PRO C6000L.
Това е най-новата производствена система за къси тиражи на Коника Минолта, която предлага изгоден печат и високо качество на изображението. Тя е подходяща за печатници, рекламни агенции и офиси с голям обем на печат. Системата отпечатва скоростно 60 копия в минута в монохромен и цветен печат. В комбинация, машината е предидена за месечен обем до 280 000 отпечатъка и разделителна способност от 1200x1200x8bit dpi. С разнообразните си довършителни възможности Bizhub PRO C6000L произвежда различни материали като книги, брошури, каталози, доклади, флаери и директна поща с възможност за персонализация. Печатница Делта стар АД заложи цялото си производство в ръцете на Вълканов трейд като закупи от тях цветния PRO C 6501. Сега фирмата удовлетворява изискванията на своите клиенти само с една единствена машина. Тя напълно отговаря на изискванията за цвят, качество, скорост и перфекционизъм. Bizhub PRO C6501 комбинира висока скорост на печат в цвят, впечатляващо разнообразие от медии за работа и чудесно качество на изходящата продукция с надеждността и издръжливостта на металната конструкция.


Печатница Диагалпринт се довери на Вълканов Трейд за покупката на CTP Screen PT-R 4000. Печатницата предлага графичен дизайн, офсетов печат, външна реклама и изработка на менюта. През годините компанията непрекъснато разширява и обновява производствените си мощности с високопроизводителна техника. В момента работи успешно с голям брой клиенти, за които предлага пълен пакет полиграфски и рекламни услуги. Сега Диагалпринт напълно затваря произодствения цикъл, доверявайки се на дългогодишния си партньор в експонацията Вълканов.

Източник: Вълканов Трейд Екуимпмънт

Вижте теста на Konica Minolta bizhub PRESS C7000, който екипът на TestGuide.info направи в края на миналата година.
Вижте повече за Bizhub PRO C6000L.
Вижте повече информация за възможностите на Bizhub PRO C 6501.
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка за Пло...
гр. Пловдив
фирма ДотБрейн

Специалист по системи за управление на к...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в рекламно производство
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама