ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Увеличете разделителната способност на снимките с Magnifier 3.0

Увеличете разделителната способност на снимките с Magnifier 3.0

Вторник, 29 Декември 2009 ( прочетена 2363 пъти)


Третата версия на продукта на AKVIS Magnifier се предлага като плъгин за Photoshop и други редактори за снимки, както и като самостоятелна версия.

AKVIS обяви издаването на Magnifier 3.0 за Windows и Mac. Приложението е мощен инструмент за промяна на размера на цифрови изображения. Благодарение на усъвършенстваните си алгоритми AKVIS Magnifier увеличава цифрови снимки до свръх висока разделителна способност, която позволява изолиране на малки детайли и печат с размери за плакати.

Третата версия предлага нова работна среда и подобрена съвместимост. Добавена е поддръжка на 64 битовата версия на Photoshop CS4, съвместимост с Photoshop Elements 8, със Snow Leopard (Mac OS X 10.6) и Windows 7. Добавени са нови мерни единици за указване на размера на крайното изображение. Като допълнение на пикселите и процентите, сега можете да зададете размерите му и в сантиметри, милиметри или инчове.

AKVIS Magnifier позволява увеличаване на размера на изображенията без видимо понижаване на качеството. Алгоритмите на Magnifier запазват изображенията плавни, резки и ясно обособени ръбове. Наред с това премахват нежеланият шум и дефекти от компресията.

Промяната на размера с AKVIS Magnifier е много по-ефективно от стандартните методи за интерполация. В зависимост от нуждите, Magnifier може да бъде настроен да създва изображения, предназначени за точно за определена цел. Софтуерът позволява увеличаване на изображение до разделителна способност 30000x30000 пиксела, което позволява печат в размер 2,5 на 2,5 метра с 300 точки на инч.

Можете да свалите от сайта на компанията напълно функционална 10 дневна пробна версия. Цената на домашния лиценз на AKVIS Magnifier е 99 евро.

Magnifier

Източник: akvis.com

Текста написа: Мартин Новев, printguide.infoprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама