ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ултра мощен редактор на изображения от Mediachance

Ултра мощен редактор на изображения от Mediachance

Вторник, 6 Август 2019 ( прочетена 341 пъти)


За някой UltraSNAP PRO може би е познат, но за останалите вероятно ще е изненада да научат за неговите възможности за работа с растерни и векторни изображения.

Зародил се като прост инструмент за генериране на screenshot изображения, днес той е ултра мощен редактор с редица възможности. Нека видим какво може да постигнете с него срещу сумата от 49$ и наличен Windows 7, 8 или 10.

 

UltraSNAP PROНа първо място остава най-важната му функция по заснемане на изображения от работния плот, които в последствие могат да се комбинират, редактират и в крайна сметка експортират под формата на PDF или .ai файл. За целта UltraSNAP PRO работи постоянно и може да бъде извикан с отделни клавишни комбинации.

Поддържането на PNG и DIBV5 формати позволяват копиране на изображения с прозрачни фонове през клипборда на Windows. Изрязването и преоразмеряването на векторни и растерни обекти също е максимално улеснено. 

Изключително полезен е вграденият модул за трасиране на растерни във векторни изображения. Чрез него всяко изображение от мрежата може да се използва, без да се налага създаването му от начало. Освен това върху вече векторното изображение могат да се прилагат различни арт ефекти, вградени в UltraSNAP PRO. Не трябва да пропускаме и възможността за изрязване на елементи от векторни файлове и последващото им подсилване с ефекти.

Предпоследната версия 4.5 може още повече - тя може да създава пространства в растерните изображения или да спомага преоразмеряването, запазвайки важните детайли непокътнати. В последната версия тази възможност е допълнително развита. Функцията е полезна, както за корекция на изображения без раздувки за рязане, така и за тяхното коригиране с цел създаване на пространства за текст.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.mediachance.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама