ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Универсално UV мастило от hubergroup

Универсално UV мастило от hubergroup

Понеделник, 18 Ноември 2013 ( прочетена 2286 пъти)


Hubergroup представи ново универсално офсетово UV мастило NewV maxX. Компанията е успяла да направи новата формула така, че е подходяща за употреба не само върху хартия и картон, но и върху материали, които не попиват.

NewV maxX

Много от листовите печатните машини, които използват UV мастила, печатат върху широка гама материали, която включва абсорбиращи хартии и непопиващи филми и фолиа. Това налага често преминаване между различни системи мастила. Това води до високи разходи за съхранение, възможност за объркване и допълнителни проблеми, предизвикани от миенето на машината, както и загубата на време.

Отлични качества за печат, оптимален трансфер, лесна употреба на печатната машина, съчетани с ясно очертана точка, отличават новите мастила. Това се дължи на специално разработена пигмента технология. Тя позволява на мастилата да имат много високо ниво на прозрачност, което ги прави идеални за печат върху метализирани хартии и картони за опаковки.

Адхезията на NewV maxX към различни пластмасови материали като PE, PS, PVC и PP напълно съответства на тази на специализираните UV мастила за печат върху филм. Отпечатъците с NewV maxX могат да се ламинират безпроблемно, както и да се лакират дори с лакове на водна основа като ACRYLAC, или UV лак като NewV. Гамата NewV maxX освен CMYK включва базови цветове по Pantonе и специално бяло мастило, с минимален жълт оттенък и висока плътност.

Източник: cmykdigest.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама