ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Уникалните продукти за сублимация от сериите ChromaLuxe и Unisub вече се предлагат и в България

Уникалните продукти за сублимация от сериите ChromaLuxe и Unisub вече се предлагат и в България

Сряда, 29 Февруари 2012 ( прочетена 6100 пъти)


ChromaLuxe и Unisub са продуктовите линии сублимационни заготовки, които FACTOR.BG ще дистрибутира официално в България.

Американската компания Universal Woods произвежда панели от MDF, HDF, FRP, алуминий и стомана, с най-качествените сублимационни покрития, продукт на многогодишен опит, над 40 модификации на състава на покритията и сериозни инвестиции в най-модерно автоматизирано оборудване за нанасяне на покрития и фолиране с предпазен филм.

"Подготвяме това сътрудничество вече почти година" - споделя Георги Чакъров, управител на FACTOR.BG. "Стратегията ни беше не да "откраднем" от пазара на някой друг, а да създадем достатъчно голяма база от наши клиенти, работещи със сублимационни системи, доставени от нас, от всякакво ниво - от уникално безпроблемните и достъпни системи Ricoh/Sawgras SubliJet-R, с формат А4, до индустриални системи с ширина на печат до 162 см и продуктивност от десетки квадратни метри на час, базирани на принтери Epson и индустриалните мастила Sawgrass SubliM. След като само за последните няколко месеца сме доставили над 80 нови сублимационни системи, решихме, че моментът е дошъл!"

Многообразието от приложения на продуктите ChromaLuxe и Unisub е невероятно - от фото-панели, наградни плакети, рекламни сувенири, през стенни пана с голям размер или така наречените "Connections" и Фото-стени, до стоманени магнитни "бели" дъски за училища и офиси или специални плотове за маси или мебелни плоскости.

На сайтовете www.chromaluxe.com и www.unisub.com може да се видят продуктите и приложенията. През следващите няколко дни пълния каталог с продукти ще бъде преведен на български и публикуван за сваляне на сайта на FACTOR.BG, а всички продукти ще могат да се видят on-line в новия интернет магазин, който FACTOR.BG подготвя за стартиране през март.

Разбира се, нищо не може да се сравни с впечатлението, което придобиваме, когато видим и докоснем истинския продукт. За да може всеки желаещ да се запознае с невероятното качество на изображенията, което гарантират продуктите ChromaLuxe и Unisub, FACTOR.BG ще осигури 1000 броя от така наречените "coasters" - подложки за сервиране, предназначени за поставяне под чаша или бутилка, които предпазват масата или пкривката от петна и повреди, причинени от течност или топлина.Всеки, който се интересува от възможностите на сублимационната декорация и продуктите ChromaLuxe и Unisub може да получи безплатно продуктов каталог, брошура с информация и мострена подложка, декорирана с изображение по избор от специалната колекция, която ще бъде публикувана на www.factor.bg, или дори с изображение, изпратено от самия него.

"Трябва да видите, за да повярвате!" - FACTOR.BG ще представи и специална партньорска програма на фирмите, занимаващи се със сублимация - освен персоналното обучение за работа с продуктите, ще бъде осигурен безплатен демонстрационен комплект, а при нужда и стелаж/дисплей за представянето на продуктите в самото студио, там където идват крайните клиенти да направят своя избор и поръчка.

В следващите дни и седмици ще бъдат представяни различните групи продукти, както и идеи за тяхното приложение.

За повече информация и заявка на мостри - екипът на FACTOR.BG
Тел.: 0896 738700
E-mail: info@factor.bg
Skype: factor_print


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама