ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Успешно представяне на Müller Martini на Labelexpo в Брюксел

Успешно представяне на Müller Martini на Labelexpo в Брюксел

Понеделник, 7 Октомври 2013 ( прочетена 1363 пъти)


Ролята на офсетовата технология в печата на опаковки се увеличава.

Müller Martini на Labelexpo в Брюксел

Labelexpo Europe,най-голямото събитие в индустрията за производство на опаковки и етикети, потвърди тенденцията на налагане на офсетовия печат в производството на гъвкави опаковки. Това предвещава успехи за Müller Martini, тъй като компанията е идеално позиционирана в този сегмент с печатните си машини с променлива дължина на печат VSOP и Alprinta V.

„Голям брой посетители и други изложители подчертаха факта, че офсетовата технология играе все по-голяма роля в печата на гъвкави опаковки“, каза Bernd Sauter, управляващ директор на дивизията за печатни машини на Müller Martini.

Ролната офсетова технология има много предимства за производителите на опаковки: по-ниска цена на формите за печат, широки избор от материали за печат и по-малко замърсяване на околната среда. Müller Martini илюстрира тези предимства пред посетителите чрез VSOP и Alprinta. И двете офсетови печатни машини могат да печатат с променлива дължина и предлагат много допълнителни възможности.

Печатните машинни на Müller Martini впечатлиха посетителите

Специалистите от Müller Martini показаха специалните възможности на печатната машина VSOP, която е една от най-впечатляващите в класа си, като използваха неин модел в мащаб 1:3 на павилиона си на Labelexpo. Тя позволява лесна и бърза смяна на размера на печат без демонтаж на втулки. Това означава, че процесът е не само бърз и лесен, но и изключително изгоден, ако се налага често да се печатат продукти с различна дължина.

Ролната печатна машина VSOP е разработена за производство на етикети, гъвкави опаковки и картонени опаковки. Системата за намастиляване на Müller Martini, която е интегрирана в VSOP гарантира първокласно качество на печат.

Вдъхновяващи мостри на етикети и опаковки

Широката гама примери за новаторски опаковки от целия свят привлече посетители на павилиона на Müller Martini. Впечатляващата гама мостри в количка за пазаруване и специалното помещение беше фотографирана много пъти. Посетителите имаха възможността да научат от Müller Martini за специалните етикети и гъвкави опаковки, направени от разнообразни материали чрез печатни машини Alprinta V и VSOP. Те също така получиха вдъхновяващи идеи за нови продукти.

Изложението даде на посетителите възможност да дискутират новите пазари, възгледи и възможности, с които се сблъскват, в приятна обстановка. „Проведохме много интересни разговори на Labelexpo тази година“, каза Sauter, като оценка на представянето на Müller Martini на изложението. „Сега остава само да реализираме идеите на заинтересованите в бранша“.

Източник: пресинформация на Müller Martini
Превод: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт за обслужване на клиенти
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама