ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Участвайте в международен конкурс на Xerox

Участвайте в международен конкурс на Xerox

Вторник, 17 Април 2007 ( прочетена 3015 пъти)


Xerox търси най-добрите дигитално отпечатани материали в тазгодишното издание на Global Printing Innovation Awards.

Заявки за участие ще се приемат онлайн от 23 април – до 22 юни17 април 2007 г. – Корпорацията Xerox търси най-креативните книги, брошури, печатни материали за директен маркетинг в шестото издание на наградите Printing Innovation with Xerox Imaging (PIXI). Международният конкурс е създаден с цел да открива и показва най-иновативните и ефективни печатни материали, произведени на дигиталните преси на Xerox.
За първи път тази година Xerox ще проведе един общ конкурс за целия свят, а не както до сега отделни за Европа и Северна и Южна Америка. Това ще позволи на всички участници да се състезават наравно за международната титла. Заявки за участие ще се приемат онлайн от 23 април – до полунощ на 22 юни.
„През последните пет години с PIXI Awards Xerox демонстрира до къде се простират възможностите на дигиталния печат”, споделя Валери Томасин, вицепрезидент на направление „Производствени системи в Xerox DMO”. „Когато вдъхновението се комбинира с точната технология и работен процес, това води до успех на фирмите, оборудвани с дигитални системи Xerox и техните клиенти. Голяма част от заявките от минали години включват материали от кампании за директен маркетинг, поздравителни картички и персонализирани календари.”
Експертното жури е съставено от представители на ключовите сегменти от международната графична индустрия. Те ще оценяват участията по критерии като цялостна визия, ефективност за бизнеса, използване на възможностите на дигиталния печат с Xerox и степента на иновация. Ще се оценяват също и екипите създали и работили заедно за въвеждането на дигитално отпечатаните произведения на пазара - креативни специалисти, печатари и техните клиенти. Тази година състезанието има четири категории:
„Наградите Xerox PIXI са повече от конкурс, целящ да открие най-иновативното използване на дигиталната технология на печат” – споделя Маршал Перкинс, президент на The Print Network, победител в състезанието през миналата година. „Програмата предлага възможности да се види какво правят лидерите на пазара за своите клиенти, също така то е една платформа, чрез която клиентите на Xerox могат да споделят най-добрите си продукти с международна аудитория.”
Участия ще се приемат до полунощ на 22 юни и е задължително те да бъдат произведени на дигитална печатна машина на Xerox. Подаването на заявките е безплатно и участия ще се приемат от 50 страни, в.т.ч и България. Формата за онлайн заявка ще бъде налична на шест езика на посочения по-долу web сайт. Победителите ще бъдат обявени по време на Graph Expo, водещо търговско принт-изложение, от 9 до 12 септември 2007 г., в Чикаго.
Повече от 40 000 щатски долара под формата на туристически ваучъри ще бъдат предоставени, като награден фонд:
За онлайн регистрация, информация за критериите на журито, биографиите на неговите членове, списък с държавите, от които се приемат участия, както и информация за миналите издания може да бъде намерена на www.xerox.com/pixi след 23 април 2007 г.

За Ксерокс България:
XEROX е лидер в производството на целия спектър от цифрово печатно оборудване, от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. XEROX предлага решения за повишаване на ефективността на работата и доходността на бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международни корпорации. Днес компанията работи в повече от 130 държави и произвежда повече от 200 нови продукта на година. Създадената през 2004 г. дивизия XEROX Евразия обединява 22 държави, сред които е и България. Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълен спектър от услуги, свързани с продажба и техническо обслужване на оборудването на XEROX. Партньорската мрежа на XEROX България включва повече от 100 големи партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и дейности може да се намери на сайтовете - www.xerox.bg и www.xerox.com .

За контакти:
Валентин Митев, Marketing communication specialist, Xerox Bulgaria, тел: 976 69 20, valentin.mitev@xerox.com
Ралица Николова, PR Manager, New Moment PR, тел: 963 04 66, raly@newmoment-bg.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
LinkedIn
RSS


Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Последни новини по темата
Xerox добавя възможност за бял тонер към iGen 5
Xerox добавя възможност за бял тонер към iGen 5
Xerox представя мастиленоструйни системи на Hunkeler Innovationdays
Xerox представя мастиленоструйни системи на Hunkeler Innovationdays
Модерна версия на превърналата се в икона реклама на Xerox с брат Доминик
Модерна версия на превърналата се в икона реклама на Xerox с брат Доминик
Xerox спечели пет MUST SEE EMS награди за 2016
Xerox спечели пет MUST SEE EMS награди за 2016
Етикети с памет от Xerox повишават сигурността в опаковките
Етикети с памет от Xerox повишават сигурността в опаковките

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец в дигитална печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машини за довършителни проце...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в рекламно производство
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама