ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Фиксиращи устройства при директен печат на полиестер

Фиксиращи устройства при директен печат на полиестер

Петък, 15 Февруари 2013 ( прочетена 2007 пъти)


Серията фиксиращи устройства I-Fix се предлага в ширини от 1,85, 2,50 и 3,40 м, като машините са в комплект с вграден контролен модул.

Те предоставят добра възможност за комбиниране с различни дигитални принтери печатащи върху полиестер. 2.5 метровия текстилен принтер на Mutoh ValueJet 2628 TD и модела i-Fix 2500 позволяват дневно производство между 200 и 400 м2, като комплекта е достъпен за 998 Евро/месец*

I-Fix е автономно устройство за топлинно фиксиране, което може да бъде съчетано с всеки дигитален принтер, без да е необходима механична или електрическа връзка. Той е разработен за фиксиране на директни дисперсни и сублимационни мастила, като текстилният печат и фиксирането чрез топлина автоматично се синхронизират в единен процес.

adcomadcom

I-Fix е снабден с електрически нагреваем, алуминиев барабан, което гарантира равномерна температура в цялата ширина на барабана и бърз трансфер на топлината към текстила. Поради начина на фиксиране (с топлина без натиск), структурата на плата се запазва и в същото време, работния процес на I-Fix спестява разходи за хартия. С позиционирането на I-Fix зад принтера, няма влияние върху процеса на печат чрез генериране на топлина и изпаряване на разтворители.

Фиксиращата камера е оборудвана с вградена система за отвеждане на отработените газове и премахване на опасни съставки, които се изпаряват при високите температури на фиксиране на мастилото и по този начин се поддържа чиста работната среда.
С температури между 50 и 220° C и време за престой от 10 секунди до няколко минути I-Fix предоставя широки възможности за фиксиране на различни грамажи полиестерни платове.

Посочената примерна месечна вноска е на база 5 годишен лизинг (без ДДС) и може да варира в зависимост от икономическите показатели на клиента.

Източник: adcom.bgprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД

ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама