ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Фолия за топъл печат от ПРОМИМЕКС

Фолия за топъл печат от ПРОМИМЕКС

Вторник, 13 Януари 2009 ( прочетена 2268 пъти)


В началото на 2009 Промимекс ще разшири гамата на предлаганите материали и консумативи, като ще предложи на българския пазар фолията за топъл печат на един от най-големите производители в Китай.

Компанията е изцяло специализирана в областта на метализираните, пигментни и холограмни фолия с приложение в графичната индустрия. Разполага с девет линии за нанасяне на различните покрития, включително три инсталации за вакуумно нанасяне на алуминиевия слой и девет машини за разролване на ролите. Основната част от техническата база е с произход Германия, а базисните материали се внасят от Южна Корея.
Месечният капацитет на производство е 16 милиона кв.м. – главно за местния пазар, където компанията обслужва 80% от доставчиците на опаковки за цигарената индустрия. Към момента команията поддържа търговски отношения с над 50 големи клиента в Китай, САЩ и Западна Европа.

Фолията за топъл печат, които Промимекс ще предложи на своите клиенти през настоящата година , са обособени в три групи в зависимост от тяхната структура – серия Н (метализирани), серия HL (холограмни) и серия HP (пигментни). Предназначението им включва всички графични материали – стандартни и релефни хартии и картони, печатни мастила, UV-лакирани повърхности, OPP ламинати и др. Най-популярната серия Н, която в началото ще поддържаме на склад като стандартни роли, е с широк спектър на приложение и отлични характеристики на печат, независимо от типа машина, скоростта на печат и сложността на клишетата."

Източник: Промимекс ООД


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец на редовна смяна
гр. София
фирма ДотБрейн

НОЖАР
гр. София
фирма GPTS Ltd

Служител довършителни процеси
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама