ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Фолия за топъл печат от ПРОМИМЕКС

Фолия за топъл печат от ПРОМИМЕКС

Вторник, 13 Януари 2009 ( прочетена 2322 пъти)


В началото на 2009 Промимекс ще разшири гамата на предлаганите материали и консумативи, като ще предложи на българския пазар фолията за топъл печат на един от най-големите производители в Китай.

Компанията е изцяло специализирана в областта на метализираните, пигментни и холограмни фолия с приложение в графичната индустрия. Разполага с девет линии за нанасяне на различните покрития, включително три инсталации за вакуумно нанасяне на алуминиевия слой и девет машини за разролване на ролите. Основната част от техническата база е с произход Германия, а базисните материали се внасят от Южна Корея.
Месечният капацитет на производство е 16 милиона кв.м. – главно за местния пазар, където компанията обслужва 80% от доставчиците на опаковки за цигарената индустрия. Към момента команията поддържа търговски отношения с над 50 големи клиента в Китай, САЩ и Западна Европа.

Фолията за топъл печат, които Промимекс ще предложи на своите клиенти през настоящата година , са обособени в три групи в зависимост от тяхната структура – серия Н (метализирани), серия HL (холограмни) и серия HP (пигментни). Предназначението им включва всички графични материали – стандартни и релефни хартии и картони, печатни мастила, UV-лакирани повърхности, OPP ламинати и др. Най-популярната серия Н, която в началото ще поддържаме на склад като стандартни роли, е с широк спектър на приложение и отлични характеристики на печат, независимо от типа машина, скоростта на печат и сложността на клишетата."

Източник: Промимекс ООД


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама